![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu am racit, sunt cobza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Toata noaptea am facut febra... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) of ai luat ceva medicamente? Cu vremea asta schimbatoare, nici nu este de mirare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Stiu si cum. Ieri m-a plouat crunt si am dardait pana am ajuns acasa de mama-mama. Am luat aspirina si am facut un dus foarte fierbinte insa se pare ca nu au avut efect.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Caut si io site uri de unde sa fac asta on line. Sper sa gasesc ceva. Si daca se poate ceva mai ieftin asa!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum stau! SI nu am de gand sa schimb asta!! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara. Ce mai faceti?
Ca sa-mi dau si eu cu parerea (nu pot sa tac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) in privinta casatoriei.. sunt de acord cu fetele. Casatoria nu inseamna nimic in ziua de azi. Nu cred ca e prea devreme sau prea tarziu sa discutati despre casatorie, o puteti face, dar cred ca e mai importanta relatia dintre voi decat o hartie.. De ce simti ca ai pierdul ultimii doi ani? Singurul scop al relatiei voastre a fost casatoria? Sau poate simti ca nu te iubeste daca nu vrea sa te ia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cindy, casnicia "plictiseala suprema".. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai la fel poate sa fie orice relatie mai lunga.. Albinuta, am auzit ca a fost cutremur pe acolo, a ajuns si la voi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by Globetrotter: May 20 2012, 09:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seaaaaraaa!
Bia, cum te mai simti? Si pe mine m-a udat azi. Trebuia sa scot fetele la pisu si cit am stat cu Judy m-a udat pe cap de ziceai ca mi-s de-abia iesita de sub dus! Iar la jumate de ora dupa ce au facut fetele pisu, s-a oprit! (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Aveti idee cint se opresc ploile astea?! Azi am mincat fructe de mare, aka creveti, midii si calamari. Si am baut si un pahat de vin si apoi cica sa vedem The Avengers. Si iar am adormit pe la jumatea fimului... M-am dus sus sa ma culc si m-am trezit la 10 fara 20... Nu stiu ce am de tot adrom la filme dupa-masa, parca-s o baba! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, am simtit cutremurul azi noapte. Adica m am trezit din somn, dar nu de tot. Si am trait cu impresia ca mi se pare ca ma hatana, din cauza ca visam nu situ ce idiotenii si imi batea inima foarte tare! Si asadar m am culcat la loc linistita. Oricum la mine nu s a simtit asa de tare, epicentrul a fost la vreo 300 de km. Asa am inteles adica...
Acum o sa ma culc! Va pup si un inceput de saptamana fain! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Diana, vezi ca e naspa cu ploaia asta, mai ales cred daca ai sistemul imunitar scazut. :* Tocmai m-am trezit. Am facut baltoaca in pat. Cred ca am transpirat de la febra. Vad ca ma simt parca mai binisor. O sa mai iau Nyquil o data.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaa!!!!
Ia asiprina si paracetamol, Bia! Azi e frumos. E putin soare si miroase totul a proaspat. Numai ca io nu am putut sa dorm azi-noapte si am o stare ciudata... In plus, e sarbatoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am luat, D!
Salutare, tuturor! Nu stiu ce sa fac, sa merg la slar cateva sedinte sau nu. Plecam in turcia la sfarsitul lunii iunie si eu nu m-am mai expus la soare/solar de 3 ani sau mai bine. Mi-e ca ma ard daca ma duc asa alba. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pe de alta parte nu m-as duce deloc la solar fiindca mi-e teama sa nu patesc iar ca in trecut si parca nici nu m-as expune deloc la soare in Turcia. Problema mea majora e ca mergem cu inca 2-3 cupluri mai nebunatice de fel si cand le-am zis ca eu nu ma expun la soare, nu intru in piscina ca are clor si nici in apa marii deoarece imi usuca rau pielea si parul s-au uitat la mine si s-au cam strambat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 12:51 PM |
|