![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
'Neata eLadies ! La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Azi am un tonus foarte bun. Ieri seara am avut copila cea mare pe la noi... si a fost tare incantata ca Mos Nicolae n-a uitat-o. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am stat la povesti, am facut iara o shaorma si ne-am uitat la poze. Am reusit sa vedem doar 500 din 1000, cate a facut cu colegii de job, la munte, in weekend-ul trecut. A fost o seara super-frumoasa in familie. Drept pentru care, azi am o dispozitie minunata... ceea ce va doresc si voua! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Mi-e sila! Misto articolul Di! Si ca sa nu ies din tipar, am gasit si io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Deci, nu-l ciupi de burtica, nu-i lua in ras pensiul si..." pe prima pagina al 2lea sfat. Eu de abia astept sa se termine ziua de azi- Maine stam acasa ca e sarabtoare, si vineri o sa fim 5 la munca, pentru ca restul fac punte! O zi faina vad oresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pf.... 5 femei ne-am uitat pe el si am scapat din verede lucrul cel mai important! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bravo, albi!
Chiar ca ai petrecut fain, Valentina! Cum faci shaorma aia in casa? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie mi s-a stricatrouterul de net. Stau de pe tel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si nu poti sa bagi cablul de la router direct in laptop? Mie imi este destul de inconfortabil sa scriu de pe mobil desi il folosesc pt citit stiri and so on...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am dat share netului de pe telefon pe wireless. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu e atat de lung cablul de la router. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hmm si mie mai imi facea uneori figuri router-ul si bagam cablul de internet in laptop direct, desi ma enerveaza crunt sa stau cu firele dupa mine, la mine cablul de net e super lung, face inconjurul casei ca o anaconda.
Apropo de mobile internet, am niste prieteni carora le-a venit factura 500-700 ron fara sa stie de ce, doar se updatau toate aplicatiile descarcate si mancau la greu. Mie habar nu am cat imi vine, mi-a dat si mie de gandit, ca am abonamentul de ani buni facut de tata. (ca alternativa de sugar daddy lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) This post has been edited by Cindy: Dec 8 2011, 06:59 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Mie Mosul mi-a adus un sal fain, ciocolata si bere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Junioara a primit o tona de dulciuri si o pijama roz, moale si calduroasa, cu pisica pe piept. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Albi, la decernarea aia am luat locul 1, dar numai pentru ca la sectiunea la care am participat eu au fost inscrise doar doua bloguri:al meu si inca unul care nu prea avea ce sa caute acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu a fost o surpriza deci, insa tot m-am inrosit la fata si am avut palpitatii cand am iesit in fata sa-mi primesc diploma si toata lumea ma aplauda. Premiul a fost unul simbolic (o cana) si l-am facut cadou de casa noua colegei mele, pentru ca dupa decernare ne-a invitat sa-i vedem noul apartament. Si cum e ghinion curat sa te duci in casa noua cu mana in fund, i-am daruit cana mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi e joi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi nu am voie sa ma supar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu va mai dau de baut ca voi oricum nu imi sustineti campania (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neataa!! Ba daa!! IO iti sustin campania!! da de baut!!!
Felicitari pentru premiu. Cu siguranta luai premiu chiar daca erau mai multe bloguri! Azi la astia e imaculata si se sta acasa!! asa ca ne am terzit la 9, am facut baita si acum stam amandoi in pat fiecare cu lapul ui! Mai incolo oleaca o sa plecam pe la marketurile care sunt deschise azi, si asa o sa treaca ziua! Va pup si o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, si io zic ca tot ai fi luat premiul! Si sa ne dai de baut, ca avem nevoie sa fim "stimulate" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi,fain sa stai fara sa mergi la schirbici! La mine e cam urit azi... uf! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:11 PM |
|