IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
Valentina30
post Dec 7 2011, 10:48 AM
Post #81

Incurabil

Group: Obsedat
From: Bucuresti
Member No.: 1,899

'Neata eLadies ! La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Azi am un tonus foarte bun. Ieri seara am avut copila cea mare pe la noi... si a fost tare incantata ca Mos Nicolae n-a uitat-o. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Am stat la povesti, am facut iara o shaorma si ne-am uitat la poze. Am reusit sa vedem doar 500 din 1000, cate a facut cu colegii de job, la munte, in weekend-ul trecut. A fost o seara super-frumoasa in familie. Drept pentru care, azi am o dispozitie minunata... ceea ce va doresc si voua!

Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Dec 7 2011, 10:50 AM
Post #82

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!
Mi-e sila!
Misto articolul Di! Si ca sa nu ies din tipar, am gasit si io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"Deci, nu-l ciupi de burtica, nu-i lua in ras pensiul si..." pe prima pagina al 2lea sfat.
Eu de abia astept sa se termine ziua de azi- Maine stam acasa ca e sarabtoare, si vineri o sa fim 5 la munca, pentru ca restul fac punte!
O zi faina vad oresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 7 2011, 12:51 PM
Post #83

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pf.... 5 femei ne-am uitat pe el si am scapat din verede lucrul cel mai important! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bravo, albi!

Chiar ca ai petrecut fain, Valentina!
Cum faci shaorma aia in casa?

+Quote Post
Bia
post Dec 7 2011, 01:11 PM
Post #84

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mie mi s-a stricatrouterul de net. Stau de pe tel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 7 2011, 05:34 PM
Post #85

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Si nu poti sa bagi cablul de la router direct in laptop? Mie imi este destul de inconfortabil sa scriu de pe mobil desi il folosesc pt citit stiri and so on...

+Quote Post
Bia
post Dec 7 2011, 07:16 PM
Post #86

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Am dat share netului de pe telefon pe wireless. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu e atat de lung cablul de la router. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 8 2011, 06:55 AM
Post #87

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Hmm si mie mai imi facea uneori figuri router-ul si bagam cablul de internet in laptop direct, desi ma enerveaza crunt sa stau cu firele dupa mine, la mine cablul de net e super lung, face inconjurul casei ca o anaconda.

Apropo de mobile internet, am niste prieteni carora le-a venit factura 500-700 ron fara sa stie de ce, doar se updatau toate aplicatiile descarcate si mancau la greu.
Mie habar nu am cat imi vine, mi-a dat si mie de gandit, ca am abonamentul de ani buni facut de tata. (ca alternativa de sugar daddy lol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

This post has been edited by Cindy: Dec 8 2011, 06:59 AM

+Quote Post
Teocris
post Dec 8 2011, 09:37 AM
Post #88

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Mie Mosul mi-a adus un sal fain, ciocolata si bere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Junioara a primit o tona de dulciuri si o pijama roz, moale si calduroasa, cu pisica pe piept. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Albi, la decernarea aia am luat locul 1, dar numai pentru ca la sectiunea la care am participat eu au fost inscrise doar doua bloguri:al meu si inca unul care nu prea avea ce sa caute acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu a fost o surpriza deci, insa tot m-am inrosit la fata si am avut palpitatii cand am iesit in fata sa-mi primesc diploma si toata lumea ma aplauda. Premiul a fost unul simbolic (o cana) si l-am facut cadou de casa noua colegei mele, pentru ca dupa decernare ne-a invitat sa-i vedem noul apartament. Si cum e ghinion curat sa te duci in casa noua cu mana in fund, i-am daruit cana mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Azi e joi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi nu am voie sa ma supar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu va mai dau de baut ca voi oricum nu imi sustineti campania (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 8 2011, 11:50 AM
Post #89

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neataa!! Ba daa!! IO iti sustin campania!! da de baut!!!

Felicitari pentru premiu. Cu siguranta luai premiu chiar daca erau mai multe bloguri!

Azi la astia e imaculata si se sta acasa!! asa ca ne am terzit la 9, am facut baita si acum stam amandoi in pat fiecare cu lapul ui! Mai incolo oleaca o sa plecam pe la marketurile care sunt deschise azi, si asa o sa treaca ziua!

Va pup si o zi faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 8 2011, 11:59 AM
Post #90

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Teo, si io zic ca tot ai fi luat premiul! Si sa ne dai de baut, ca avem nevoie sa fim "stimulate" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Albi,fain sa stai fara sa mergi la schirbici!
La mine e cam urit azi... uf!

+Quote Post

100 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 07:11 PM