IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
albinuza
post May 21 2012, 06:25 PM
Post #801

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna seara!!!

La multi ani sarbatoritilor!!! :flori:

BIa, e normal sa se uite cash la tine daca ei sunt cu soarele si apa. dar e alegerea ta, asa ca nu au de ales decat sa se obisnuiasca. Eu la mare, as sta numai pe plaja de dimineata pana seara, si mai bine de jumatate din timp in apa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Astept sa vina mr acasa sa mancam, ca is lesinata

Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 21 2012, 10:09 PM
Post #802

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Globetrotter @ May 20 2012, 09:56 PM) *
Cindy, casnicia "plictiseala suprema".. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai la fel poate sa fie orice relatie mai lunga..

Ai revenit? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ai terminat cursurile pe care le faceai?
Parca dupa ce se semneaza actul ala, cuplurile tind sa se delase, take each other for granted, si relatia intra, incet dar sigur, pe panta declinului. Dar desigur poate sa fie la fel si pentru orice relatie mai lunga, ideal ar fi to keep the sparkle alive... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Foarte bine faci Bia, ca nu te expui la soare! Daca li s-a parut lor ciudat, inseamna ca sunt ingoranti honestly. Ar trebui sa stie cat de periculos este soarele in ziua de azi. Oricum nici nu exista bronz sanatos, pentru ca orice schimbare a culorii este cauzata de reactia de aparare a pielii impotriva agresiunii resimtite, de aceea secreta melanina. Bronzul e ca o vanataie pe tot corpul, sa ma exprim mai popular. De aceea si toate actritele de la Hollywood (Nicole Kidman, Scarlett, Johansson, Charlize Theron etc.) sunt extrem de albe tot anul, pentru ca vor sa isi pastreze pielea tanara si frumoasa cat mai mult, din asta traiesc ca mijloc de subzistenta. Doar ca la noi desigur, totul ajunge mult mai tarziu, preconizez asa peste 20 de ani sa se termine cu solaritele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si Senzuala aia nesenzuala cica e predispusa la cancer de piele din cauza solarului, din ce am citit din greseala, si i-a fost interzis de medic.
Chiar imi spunea o prietena, mai inchisa la piele, si care obisnuia sa stea tot timpul la plaja toata ziua, fara sa se arda, ca anul asta s-a ars pentru prima oara in viata (si foarte tare), si asta s-a intamplat in mai, cand ultravioletele nu sunt atat de puternice, deci e clar din ce in ce mai grava situatia cu soarele asta.

This post has been edited by Cindy: May 21 2012, 10:11 PM

+Quote Post
Globetrotter
post May 22 2012, 08:03 AM
Post #803

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

QUOTE(Cindy @ May 21 2012, 11:09 PM) *
Ai revenit? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ai terminat cursurile pe care le faceai?

Dap, le-am terminat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi plec la mare, cateva zile, dar nu sa ma distrez. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) V-am pupat!

+Quote Post
Teocris
post May 22 2012, 02:45 PM
Post #804

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Helo!

Oana, nasoala situatia in care te afli. Spre din tot sufletul sa rasara soarele si pe strada ta, ca multe ai mai rabdat. Nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru ca situatia ma depaseste, dar ma gandesc ca din moment ce ei nu pot justifica factura tu nu esti obligata sa o platesti. Eu zic sa te adreseszi unui avocat si sa dai in judecata firma asta capusa. Inteleg ca la protectia consumatorului deja ai apelat?
Ma bucur mult ca ai reusit sa duci scoala pana la capat si ca nu ai renuntat. Poate la terminarea facultatii iti vei gasi un job care sa-ti permita o chirie decenta si un trai mai bun.
Sunt cu gandul alaturi de tine si te imbrasisez cu drag (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)

In legatura cu maritisul, eu sunt de parere ca toate trebuie facute la timpul lor: casnicie, copil, casa, rate la masina... Casnicia nu este o mare plictiseala daca ai langa tine omul potrivit. Eu m-am maritat la 22 de ani, casnicia a trecut prin multe, dar acum am ajuns la un punct in care am reusit sa ne intelegem unul pe celalat, sa ne respectam, sa ne ajutam si chiar sa ne iubim cu adevarat. Nu avem realizari materiale notabile importante, dar Junioara este micul nostru soare si cu ajutorul ei ne-am gasit directia in viata. Nu judec pe nimeni si inteleg reticentele altor fete/femei cu privire la casatorie, dar mie nu mi se pare normal sa intemeiez o familie cu cineva cu care nu impart acelasi nume de familie. Aici pot fi contrazisa de divorturile tot mai dese si mai urate din ultima vreme, dar eu tot raman la parerea ca o familie nu poate functiona cum trebuie daca nu este legata in fata lumii sin fata lui Dumnezeu prin actul ala blamat si fara valoare in bani. Nu este obligatoriu sa faci o nunta mare cu sute de invitati, cu bani cheltuiti aiurea si cu nervi intinsi la maxim, dar ceremonia este importanta si numai pentru simplul motiv ca uneste doi oameni si ii indruma sa mearga pe acelasi drum.
Bineinteles ca sunt exceptii (violeta domestica, soti alcoolici, casatorii din interes) dar asta nu trebuie sa ne faca sa gandim rau despre casatorie. Nu toti oamenii sunt la fel si daca tu, femeie inteligenta si cu suflet frumos, ai ales sa iti petreci viata alaturi de un barbat, inseamna ca il cunosti, ca il respecti si ca il iubesti, iar asta este cel mai important. In plus trebuie sa te gandesti ca numai o familie poate oferii copiilor sentimentul de siguranta si de protectie.
Nu vreau sa incep o polemica si nu vreau sa supar me nimeni cu vorbele mele. Asta e doar parerea mea si mi-o asum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In legatura cu nunta vietii... Se apropie ziua X (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Rochia nu este inca gata, dar deja nu ma mai stresez din cauza asta. Oricum am avut un mic soc cand mi-a spus cat ma costa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La pretul asta imi cumparam doua rochii, nu una. Eu sa fiu sanatoasa, ca tanti asta sigur nu ma mai prinde de clienta.
V-as arata rochia care mi-a cazut cu tronc, dar croitoreasa lu Peste Imparat nu e prea priceputa in a privi o poza color in marime A4 si a scoate un tipar cat de cat asemanator, deci va trebui sa asteptati sa vina ziua in care ma voi imbraca cu za rochia si imi voi trage o poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa vedeti Junioara ce faina o sa fie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Joia viitoare a re spectacol cu clasa de gimnastica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Va urez o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post May 22 2012, 08:48 PM
Post #805

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Ooo, bafta Junioarei, Teo! Sunt sigura ca rochia va iesi pe gustul tau. Stai tu pe capul croitoresei pana iese!

+Quote Post
Teocris
post May 23 2012, 08:33 AM
Post #806

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!

Azi sunt mai vesela pentru ca a dat Domnul sa-mi fie si mie gata rochia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am probat-o inca o data, am platit-o si o am langa mine acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi place cum imi sta imbracata cu ea, deci pana la urma nu sunt toate asa negre cum credeam. Abia astept sa ajung acasa si sa i-o arat sotului si fetei. Sigur o sa le placa (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Am comandat lumanarile, am facut "programare" la sora mea sa vina sa ma aranjeze la par (sora mea e coafeza), azi ma vopsesc si ma epilez, maine ma pensez.Mai am un pic si ii termin si rochita junioarei, olandezul are toate obiectele vestimentare cumparate si a fost la tuns. In mare suntem pregatiti (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
AMR 3 zile.

+Quote Post
Diana.
post May 23 2012, 11:35 AM
Post #807

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Doamne-ajuta, abia astept sa se termine cu nunta, sa te mai vedem si noi pe-aici ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si sa ne pui neaparat poza cu rochita, te rog frumos!!!

+Quote Post
Cindy
post May 23 2012, 12:36 PM
Post #808

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Daaa, si eu vreau, Teo!!! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

si ca o completare la ce spuneam, pana si nuntile in sine sunt ditamai stresul...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo, sa nu te superi pe mine, glumesc si eu, nu ca nu as respecta 'institutia casatoriei'. La cei 19 ani ai mei, cum altfel as fi putut sa gandesc?!

+Quote Post
Diana.
post May 23 2012, 03:18 PM
Post #809

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

19 ani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Damn, ma bag in seama cu copiii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
albinuza
post May 23 2012, 08:35 PM
Post #810

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!

Io la 19 ani ma gandeam ca pana pe la 25,26 asa o sa ma satur de destrabalare, si o sa ma marit si o sa fac un copil. Bine la 19 ani aveam deja relatie de 4 ani, si mi se parea ca totul se leaga. Nu s a legat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Acum la 29 in schimb, parca nu ma mai grabesc asa de tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

19? Serios? Vreau si io la 19 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 01:18 PM