![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Seara buna!!! Pe bune ca vremea asta...luni si marti 14 si ploaie cu galeata, de doua zile 31 si o umiditate de imi vine...
M-am saturat si de cutremur, de Duminica zgaltaiala intr-una, au fost 300 de replici intr-o saptamana, faza noasala e ca ne zgaltaie mai tare noaptea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ala de 6 Richter de la 4 dimineatza a fost nasol, suntem in Campia Padana, teren argilos si mlastinos, Bologna la o aruncatura de bat si apoi sa vezi ce ondulari!! Albi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sa-mi fie rusinica, de onomastica nu m-am facut auzit!! Teo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) inca un pic si scapi dar sa te distrezi si sa radiezi de frumusete, vorba aia stres dar sa merite (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bia tu iti faci grij de maritis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) esti frumoasa, independenta, desteapta...so stai linistita, barbatii vor roi mereu in jurul tau iar cel care va sti sa te respecte, sa te iubeasca si sa te aprecieze la adevarata ta valoare te va cuceri ...si concord cu Diana, nu o hartie face ca o relatie sa devina mai trainica si mai frumoasa! 19 ani as mai vrea eu, !!!!!deja ma crizez ca anul asta fac 29, damn it! o seara frumoasa!! Jesus...o alta replica!!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Cel mai mult, si mie tot la 25 mi a placut! Ai inca nebunia necesara, dar in acelasi timp si maturitatea necesara, ca sa le combini sa iasa bestial!!! Pe la 18 19 aas mai vrea ca ma durea la basca de bani. La 25 deja ma intretineam! Eram in Italia deja. Trist! Laur, nu i bai, stai linistit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O sa ne bagam la un film, va pup pe toti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna dimineata.
Legat de discutia voastra,eu ma simt fantastic la varsta asta...30 de ani implinesc acusi si ma simt mandra de mine....mi-am acceptat si ridurile si faptul ca nu depasesc 42 de kg (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) .dar asta e....... Am examen exact pe 7 iunie.dar nu bai...sarbatoresc dupa sesiune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa vedeti ce-am facut..........trebuia sa trimit niste teste la facultate pana in data de 25......dar cam pe 23 am trimis maill profului si l-am intrbat daca mai am timp sa trimit . Am pierdut notiunea timpului (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Profu' mi-a raspuns asa de frumos ...banuieste ca studiez din greu de am ajuns asa (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) si e adevarat...unele colege abia s-au apucat ....si mi-au cerut conspectele mele care fac minuni daca te apuci de invatat cu cateva ore inainte de examen. Mai bine ploaie de cat cutremure (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! E luni! Bleah! Io vreau sa dorm si sa nu mai ploua, insa nici unul dintre aceste lucruri nu se intimpla... Rahat cu mac!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua! Eu vreau sa stau si sa ma plateasca cineva pt asta! Cred ca nu m as mai plictisi asa de tare daca as fi platita sa stau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Trag astia de mine la munca de zici ca is elastic! Aici ziua e cald, si noaptea ploua de rupe cu tunete, fulgere si tot tacamul.. No, va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mai vreaau ploaie! O sa fac vro depresie in ritmul asta!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mie-mi spui?
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa va arat ce a cazut din tavan in urma mea acum cateva minute:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/IMG_2650.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/IMG_2648.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/IMG_2652.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/IMG_2649.jpg) PS: Dupa cum stiati, la mine in casa ploua. La topirea zapezilor (si prima inundatie), domnul proprietar mi-a spus ca asociatia de locatari va repara pocinogul cu acoperisul. Ei, se pare ca acoperisul e la fel de subred si se mai pare si ca plafonul meu a cazut din cauza umezelii, fix pe langa urechile mele si fix peste galetile mele (puse strategic). Am facut poze ca sa am dovezi. Imi vine sa ma impusc. Numai de muncitori si de mizerie nu aveam eu chef acum. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sint infiltratii intre tavanul fals si tavan. Tavanul fals a putrezit si a cazut. Fa panarama mare proprietarului, ce se intimpla daca iti cadea in cap?! Fa poze cu data pe ele si cheama si ceva martori... Parerea mea!
In alta oridine de idei, la mine acum nu poloua, a iesit chiar putin soarele... |
|
|
![]()
|
|
I-am chemat pe toti cu tam-tam. Mi-au zis ca vin si repara, odata ce se insoreste. Acum am sa cer discount la chirie.
Am mai aflat o chestie. Sunetele pe care le auzeam eu noaptea deasupra si de care mi-era frica nu erau "auzenii" sau soareci, chiar daca ai mei au facut misto de mine, in frunte cu mister. Erau niste oameni fara casa care si-au facut culcus in podul blocului nostru, chiar deasupra mea. Asta a intrecut masura. This post has been edited by Stiletto: May 29 2012, 12:55 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:20 AM |
|