![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda, foarte misto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Buna!!! Azi dimineatza a fost din nou cutremur, de 5.8, a fost urat tare, blackout telefonic in tot nordul Italiei, sunt deja 6 morti.
De la 9 pana acum au fost cutremure pe banda rulanta, unul la 13.00 de 5.3,ultimul acum 5 minute, mi se invarte capul ...din ce am inteles s-a rupt o falie la 100 km de noi si de atunci tot ne zgaltaie . Bia nu pot sa cred ceea ce ti se intampla, e revoltator, eu chemam politia, pai ce fac platesc o caruta de bani, ma ploua in cap , mai ca, cade tavanul si mai sunt si oameni ciudati care- si fac adapostul Daca vreti va trimit soare de la mine ca e destul, duminica am fost la mare, am si facut prima baie, apa era rece. Va urez o dupa -amiaza placuta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nasol tare, Laure... Mie mi-i o frica de cutremure, ceva de speriat... A iesit si la mine soarel si cerul e mai curat, in sfirsit! Am de spalat o groaza, ca daca a fost vremea naspa, nu am spalat ca nu imi place sa le usuc in casa, prind miros nasol... mai ales ca a si fost foarte umezeala!
Bia, sa nu dai un leu pentru reparatii, e treaba lor. Si sa le ceri despagubiri pentru ca tu ai inchiriat o casa locuibila, nu un santier! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Normal ca nu dau. Nu e vina mea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Eu nu am realizat ca a fost cutremur, din cauza ca sediul firmei vibreaza cand trece un tir prin fata. Deci am zis ca a trecut un tir mai mare si cu viteza, Dar nu. a fot cutremur.... Bia, naspa cu tavanul... cere baaani... cat despre cei care stau deasupra, vedeti cine sunt, pentru ca e posibil sa fie oameni linistiti. La noi in bloc in Galati, la wtajul 9, unde e casa liftului, sta un barbat care a fost practic ruinat de sotie la divort, si a ramas fara nimic. Omul munceste, e curat, nu face galagie, si la inceput a facut si curat pe scara pana l a acceptat lumea. acum si a aranjat el acolo sus, si locuieste acolo practic. Ma uit la un film acum.. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Doamne, Bia, nu pot sa cred...dar parca toate incidentele apt. se tin legate de tine.
unde e casa liftului, sta un barbat care [b]a fost practic ruinat de sotie la divort[/b], si a ramas fara nimic. ce ti-e si cu femeile astea nenorocite! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Trecand peste gluma, ma bucur ca l-au acceptat, mi-e mila de cei fara locuinta, oricum e foarte greu si scump peste tot... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cindy, nu-i asa? "Toate mi se intampla numai mie!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da...cand cu apa calda intrerupta, ploaia, tavanul, homelesii...deja cred ca sunt vraji la mijloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ai mai, nu va mai plingeti, ca-mi faceti pofta si incep si eu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mie imi curge chiuveta la bucatarie de cind m-am mutat, apa in casa, in hol, imi intra la fiecare ploaie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , pe la un aer conditionat se prelinge apa daca ploua tare, plus intr-o camera apa intra pe sub termpoane! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Diana! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da, cred ca asa e cand stai cu chirie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 10:28 PM |
|