![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, asa e, dizertatia.. succes! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pai Mamaia clar... o sa fie nebunie la vara.. Mazare se lauda ca o sa fie in august carnaval... si mi-a placut si Eforie Nord. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mangalia iar dar e mai de batranei. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Helo!
Nunta a iesit minunat! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am dansat foarte mult, nu s-a imbatat nimeni, nu a fost nici un scandal si am ras pana m-au durut falcile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Super super super!!!! Pana la urma mi-am facut degeaba probleme. Toate au iesit minunat de bine (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Vreau sa va arat ceva poze, dar trebuie sa caut unde este link-ul cu albumele noastre personale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back! Ca muream de dorul tau!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Diana, nu scapi tu asa usor de mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Du-te sa vezi pozele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Ma bucur ca te ai distrat Teo! Noi suntem obositi rupti. Nu stim ce e cu noi. Cutremurele continua, la mine aici slabe ce i drept, dar continua. Asteptam august cu disperareeeeee!! In rest nu mi se intampla nimic nou si nici vechi si interesant... Mai spuneti voi! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! La mine e cald azi... Foaaaoarte cald!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La mine in casa e bine, racoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bonsoar! Acum am terminat si eu teburile si de udat gazonelul, trandafirii, muscatele si tuia pentru a doua oara... E foooarte cald ziua si mi-i frica sa nu se ciufuleasca. Gazonul e deja "piscat" in citeva locuri de uscaciune... Tre sa il "adap" la greu, ca altfel is banii si munca de pomana...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, asa e, dizertatia.. succes! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pai Mamaia clar... o sa fie nebunie la vara.. Mazare se lauda ca o sa fie in august carnaval... si mi-a placut si Eforie Nord. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mangalia iar dar e mai de batranei. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mersi, Globee! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Vreau si eu la carnaval! Ne deghizam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Breee, afara e moarte de om! N-am avut ce face si am pus niste peste pe gratar... Acum nu stiu cit de bine am facut pestele, da`noi sintem prajiti, cu siguranta!!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:20 PM |
|