![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc frumos, Bia! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cu placere!
noi sambata vrem la piscina, la Bamboo cica e misto. Sun eu sa fac rezervare, ca deh, sa avem si noi sezlong la umbra. Imi spune cucoana de la telefon sa sun vineri ca nu se fac rezervari asa devreme. WTF? Moare daca scrie in caiet de azi ca 6 scaune-s rezervate?? This post has been edited by Stiletto: Jun 13 2012, 07:26 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani sanatosi si fericiti mamei, Diana! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Cat implineste?
Inseamna ca nu se inghesuie prea multi daca se fac rezervarile cu o zi inainte si i-o fi frica de change of plans. Neprofi totusi, pentru un local cu o imagine "castigata". This post has been edited by Cindy: Jun 13 2012, 07:57 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neprofi vad ca sunt toate-toate. Am mai sunat la cateva si la fel: "sunati vineri". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
La multi ani mamei DIana! Sa fie sanatoasa, si tot ce isi doreste! Vineri e si ziua mamei mele! EU nu mai fac nimic interesant. Am dat comanda azi de silk epil de la brown si de un suport pt lap ca se incinge. De abia astept sa ajunga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La sfarsitul lunii o sa merg in Calabria la taica miu sa ii duc masina mea. Vad ca nu reusesc sa o vand, asa ca i o dau lui. In rest nimic. Va pup dar (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multumesc frumos, Albi!
La mine ploua ... Si ploua cu soare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E chiar placut pentru ca de la caldurile din zilele trecute am crezut ca mor... Faza e ca a inceput sa ploua brusc si am sarit sa adun lucrurile de pe sirma, de-afara, si m-a facut ciuciulete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Vreau si eu la carnaval! Ne deghizam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da, da.. eu o sa ma deghizez in mine insumi, dar ceva mai relaxata, si o sa stau pe plaja toata ziua sa lenevesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tu te duci sa dansezi si ne intalnim dupa. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pe-aci e o caldura de simt ca ma topesc incet dar sigur... This post has been edited by Globetrotter: Jun 14 2012, 05:20 PM |
|
|
![]()
|
|
Diana, te-ai racorit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am chef sa pap peste dar n-am chef sa-l fac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Albi, la multi ani pentru mami tau! Sa fie sanatoasa, voioasa si sa va bucurati de ea!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! MUltumesc frumos DI! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am fost la antrenament, si am aflat ca in iulie si august nu se face, pentru ca e prea cald. O sa ma pleosstesc iar... As vrea sa ma duc duminica la plaja, dar mai vad pana atunci. Daca maine imi iau inima in dinti sa ma epilez, o sa ma duc! Aacum nani ca is rupta! Va pup si noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:51 AM |
|