![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Ma pregatesc sa plec la o sedinta foto. Pica piscina mea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Am fost la market!
Si am aflat azi ca as putea avea diabet"bronzat". Nu stiu daca va amintiti ca am zis io ca am foarte mult fier in corp. 170 si limita e 145. Cica la asta duce. Si simptomele mi se potrivesc. Mai ales durerile de articulare de brate, glezne, genunchi... O sa ma mai interesez. Nu dau cu presupusu. Voi ce faceeti? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce credeti ca fac eu pe caldura asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Baghete de paine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa vedem ce o iesi... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ciudatenia e ca inainte cu o seara sa scrii ca te suspecteaza de hemocromatoza, ma uitasem la Dr House si era vorba fix despre boala diabetului bronzat... In hemocromatoza fierul se depune pe organele interne si le face sa nu functioneze normal, ajungind chiar la cedarea lor in cazurile foarte avansate- nu se pune problema la tine. Ce investigatii ti-au facut in afara de determinarea nivelului de fier din singe? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!!!
Nuuu, am dat io cu presupusu. Astept niste analize acum sa vad daca nivelul fe e in continuare mare. Am avut fe mare acum 2 ierni, anu trecut in august, si acum am facut un alt rand de analize. Dar am aflat de boala acum 2 zile. Adica pana acum nu mi am facut nici un fel de grija. Nici acum nu imi fac pana nu ajung la doctor. La ultimele analize aveam si leucocitele marite, de unde rezulta ca se luptau cu ceva.. Simptomele se potrivesc, si eu am banuit. Dar am de gand sa ma caut de asta, pentru ca e o boala rara si medicii nu se gandesc la ea din prima asa... Io halesc seminte acum, afara se chinuie sa puna de o ploaie dar nu. Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tocmai de aceea te-am intrebat, Albi, pentru ca diagnosticul de hemocromatoza nu se pune cu una, cu doua, ci se fac mult mai multe investigatii - e o boala cumplita. Numarul de lecocite mare indica intr-adevar o infectie in organism, insa depinde cit era de marit...
La noi e groaznic de cald in ultimele zile... |
|
|
![]()
|
|
BUna ziua!
Ideea e ca din ce am citit si auzit, nici nu se prea pune, pentru ca e o boala rara, si nu prea se gandeste nimeni la ea. Asadar, daca am vazut ca am fe mare, am zis sa iau oleaca fraiele, pentru ca nu pot sa ma las in baza nimanui. Si aici e foaaarte cald! Si la birou cu am aer conditionat, si lesin acolo. Acum imi astept omu acasa, sa mancam, si dupa, sa fac ceva de mancare pt maine. Voi ce faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Albi, nu ai asa ceva, crede-ma! Si Doamne-fereste, nici sa nu te mai gindesti la asta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La noi azi dimineata a plouat... Si aerul a fost chiar respirabil, ca mi-e frica sa spun placut, toata ziua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Salutare, lumeee! La mine se anunta azi o alta zi caniculara. Cred ca afara sint deja 30 de grade si am inchis peste tot si am dat drumul la aerul conditionat, ca altfel nu se poate. Si e musai sa fac ceva sa imi rearanjez programul de somn pentru ca nu adorm inainte de 5 dimineata si apoi nu ma pot trezi. L-am bulit de tot din cauza caldurii...
|
|
|
![]()
|
|
Bonsoar! Ce e cu linistea asta?!
La mine sta sa ploua, am adunat ultimele rufe de pe sirma si mi-am facut o limonada cu menta. Super tare! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 01:31 PM |
|