![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
S-a rezolvat cu cuptorul meu: nu se poate face! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa chemam pe cineva de la firma cred sa-i dea de cap. Pana una alta, noua casa este super calduroasa si comfortabila. Problema e ca stam chiar la bulevard si e praf mult. Il sterg zilnic si pana seara e la loc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum na, am si e o preocupare. La cata mobila e imi ia cam o ora sa sterg praful sau mai mult. Am multe raftulete cu ornamenta, veioze, lustre, aparatura. o veselie! Haha! Nu stiu ce sa fac de mancare, de afumat nu afum iar toata casa si nu gatesc pe aragaz somon ca-mi miroase in toata casa. Apoi trebuie sa iau toate tapiteriile la spalat... Si am tapiterii peste tot. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Of... In alta ordine de idei, diseara iesim in oras la Bellini pe Ion Ghica. E concert de saxonfon si nu mai stiu ce. Managerul de-a colo ne-a invitat special (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mi-am ales eu masa dorita, ca deh, clientii fideli au intaietate... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Abia mananc si eu peste fara sa stau sa-l gatesc si sa ma stresez. Am aflat ca mi-am imbuibat pestii de o saptamana. Le-am dat 2 lingurite pe zi de mancare cand trebuie sa le dau maxim 3 lingurite pe saptamana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) N-or sa mai incapa in acvariu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mda, abia ii scosese firele, nici nu cred ca ii cazusera cojile bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi-am luat un gloss L'Oreal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D Pun poze la shopping. Mi-ati vazut pestii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am pus video la animalute... |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!! SUntem 5 la munca! E o atmosfera de concediu asa..
Eu s ar putea saptamana viitoare sa nu vin la munca. Le am spus sefilor ca mi a expirat asigurarea la masina, si ca o sa platesc din ianuarie! Ca acum nu am bani! Am bani, dar nu vreau pentru ca nu imi strica de sarbatori 300 de euro in buzunar! PLus ca tre sa ii cumpar si baterie! Ca e moarta! SI joi mi au trimis email ca programul meu e de la 9 la 7. I am zis unuia dintre sefi ca nu am cum sa vin de la 9 pentru ca nu am masina, si mi a zis sa ma pun in situatia lui ca el nu poate sa plateasca 2 oameni pentru acelasi lucru, si ca asa ramane programul. SI ii zic.. atunci nu stiu ce sa iti spun, pentru ca nu am cum sa vin de la ora 9 fara masina! SI cica .. pai plateste ti asigurarea! Nu mi se pare normal sa ma oblige sa fac o chletuiala care imi da planurile peste cap. De fapt nu vad normal sa ma oblige sa fac nici un fel de cheltuiala. SI din discutie a reiesit ca io is tampita ca nu ma pun in situatia lui. Ar fi cheltuit 80 de euro in plus daca ma lasa sa vin cu mr de la 7 juma dimineata o saptamana! I s a parut mai normal sa platesc eu 300 de euro asigrarea! Nu o platesc! O sa stau casa! O sa fac curat si din astea! Pregatesc casa sa stea singura desarbatori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna dar (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Hmmm, Albi, ce mai sef! Parca daca veneai cu 2 ore mai devreme era vreo problema. Oricum munca e aceiasi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, dar trebuie sa ma plateasca alea 2 ore. si decat sa dea el de la el banii aia, mai bine cheltui eu 300 de euro plus baterie, plus benzina, care apropo de ieri costa 1,7 euro/l, pentru ca eu am bani mai multi ca el!!
Eu tre sa ma pun in locul lui. Da el in al meu sa nu cumva! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce om abuziv!
Pai zi-i ca nu vrei sa te plateasca alea 2 ore si sa fie fericit. |
|
|
![]()
|
|
Mda, poti face si asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt deprimata azi, m-am cantarit si sunt cat casa.De ieri sunt la dieta, Monti of course. Dar nu stiu daca voi slabi cat vreau eu pana pe 26 cand plecam la Amsterdam. Macar 6 kg daca as da jos sa ajung la 60 as fi fericita. Nici nu stiu cand naiba am ajuns de la 57-60 cat aveam imediat dupa operatie pana la 66. Poate ma apuca vreo nebunie si ma duc sa-mi scot burtica si de pe pulbe. Cat poate sa ma coste? Apoi sa mai dau jos restul prin dieta si sport. Vreau sa arat bine de Revelion. Ma simt cat o vaca. Macar am tzatze de compenseaza fundul... Si nici de alea nu-s multumita. Abia astept sa le reoperez. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cum adica le reoperezi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ce faceti? Eu am o stare de lasa-ma sa te las de ma doare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va pup! Ma duc sa ma fac ca lucrez ceva, sa nu treaca ziua degeaba (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) |
|
|
![]()
|
|
Imi schimb din anatomic in rotund (din 495cc in 695cc). Asa o sa am 695cc de fiecare si o sa fiu multumita (sper). Sau 800 daca mi le pot aduce pe comanda.
La mine s-au asezat acum si par naturale. Am fost in mall si toata lumea ma complimenta ca ce norocoasa sunt ca m-am nascut cu ele asa. Le urasc! This post has been edited by Stiletto: Dec 9 2011, 01:16 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:30 PM |
|