IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XLIII, Cafeneaua eLady. Loc de stat la cioace
albinuza
post Jul 21 2012, 01:45 PM
Post #921

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua! Da ce faceti mandrelor? Noi ne am intors de la munci! Sunt foarte obosita. Trezitul sambata la ora 6 ma epuizeaza psihic si fizic.

Mai avem 2 sapt si 3 zile pana la plecarea acasa, va imaginati ca nu mai am nici un fel de rabdare nu?

Cand ajungem in tara tre sa ne cumparam frigider, ca asta care e acasa pierde freonu intr un fel sau altul! si ne am gandit sa ne luam si o masinarie de facut cafea! da tre sa caut ceva pentru cafea americana, ca mie nu imi ajunge o lingurita de cafea dimineata!

Aici in continuare timpul e fain. Nici prea prea, nici foarte foarte!

Colegul care merge cu noi cu masina la munca ma scoate din minti cu plescaitul si suptul maselelor. Mi am imaginat de cateva ori cum ma intorc la el si ii var ceva pe gat ca sa nu mai plescaie! E jaleeee!!! Maxima!!!!

Voi? ce mai faceti? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Jul 22 2012, 10:07 AM
Post #922

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Buna,

Multumesc Di. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu ieri m-am intors acasa, fusei si o fuga la noi la mare, dar apa nu mi-a placut deloc era plina de alge.
In fine una peste alta m-am mai bronzolit putin si ne-am distrat.De maine la munci,nu am nici un chef.Poate ma ajuta Dumnezeu sa imi gasesc in alta parte ca aici nu stiu cat mai rezist.

Pupici dulci.

+Quote Post
Diana.
post Jul 27 2012, 11:36 AM
Post #923

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Salutare!!! Ce fac fetele? V-a topit soarele asa de rau ca nu mai spuneti nimicuta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Btw, la noi e moarte...

+Quote Post
Bia
post Jul 27 2012, 03:48 PM
Post #924

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

La mine e ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stau cu aerul asta in cap...
Am un pic de spume. Maine am o nunta la cucuiata din deal, o mireasa. Trebuia sa am 2 machiaje, de-aia am si acceptat sa ma duc dar fiindca sora miresei mi-a fost clienta am acceptat sa-mi plateasca toata suma in ziua nuntii si sa nu-mi dea avans fiindca nu avea la vremea aia (dar la cateva zile mi-a zis ca s-a programat la tatuat sprancene unde stim toate ca te costa min. 200 eur). Eh, surpriza, acum nu mai vrea machiaj si sora ci doar sa-i pun gene.

This post has been edited by Stiletto: Jul 27 2012, 03:49 PM

+Quote Post
albinuza
post Jul 29 2012, 09:52 AM
Post #925

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata!

Cum a fost pana la urma cu nunta Bia?

Aici e bine si racoare, in limitele bunului simt evident. Adica e cald, dar nu ca in tara. Mai ploua....

Ieri am fost la o alta sesiune de shopping de unde am reiesit neinvingatoare!

Vazusem intr o vitrina un costum de baie atat de frumos, ca as fi mers in el pe strada. Si intru, ma uit la el, vanzatoarea imi spune ca e la reducere 50 %, io zic ee bun... inseamna ca e bun ca pret. SI imi spune pretul. 80 de euro, ca e 160 intreg! No, pastrati l dar!!

Azi o sa fac papa, cam intr o ora asa ma apuc, si dupa aia mai iesim o tura! Mai avem o sapt si mergem acasaaaa!!!!

Duminica faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 29 2012, 09:26 PM
Post #926

make-up artist

Lol, 80 Euro cu 50% reducere? Scump, doamna, scump!
A fost ok. Am machiat numai mireasa, cum v-am spus. Celeilalte i-am pus gene.
Am scapat la 4 de acolo, dusa de la 2. Dar nu m-am apucat imediat caci mireasa a facut un dus, apoi tipa de la par lucra o data cu mine si-mi misca mereu capul... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) . Ma rog, ca la nunta! Intr-un final a iesit foarte bine tot si am tulit-o acasa ca mai aveam o clienta la 5. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 30 2012, 08:52 AM
Post #927

Fondator eLady.ro

Neataaaaaaaaa! E Luni. De ce pare nu imi plac zilele de luni?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De la 8 dimineata e tot cald...
Simbata am avut program de smotru, am facut curat cu al meu, cot la cot...
Am sters iar si peretii de mucisori de boxeras (mare problema balutele alea!) si dupa am luat un burete si am peticit cu lavabil locurile unde se subtiase varul de la sters balutele. Arata bine, me happy!
Am fost si in hornbach sa mai luam niste pal, sa imi faca domnul un raft pentru carti, da` nu mai aveau culoarea de ne trebuie, asa ca asteptam...
Zilele astea la noi s-au mincat numai salate, carne la gratar, branzeturi si mezeluri (nu va inchipuiti insa ca exagerat de multe) si pepene de ambele feluri la greu.
Ieri seara mi-a copt al meu niste vinete, vreo 12 bucati, si apoi am pus si vreo 3 stiuleti de porumb pe gratar.
Zilele astea mai am de facut dulapurile de la bucatarie pe interior si un raft mare cu carti....
Of! Si e cald de mori, nu alta!

+Quote Post
Bia
post Jul 31 2012, 07:21 PM
Post #928

make-up artist

Buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am lenevit azi la greu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma enerveaza ca nu imi pot pune avatar! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 31 2012, 09:16 PM
Post #929

Fondator eLady.ro

Pai ce vrei sa iti pui avatar si nu te lasa? Trimite la mine si iti pun eu!

+Quote Post
Bia
post Aug 1 2012, 02:18 AM
Post #930

make-up artist

Da, nu ma lasa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si am micsoat poza, tot. Trimit acum. Merci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 91 92 93 94 95 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 01:52 AM