![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gata, e pus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa cresti mare!
Mai, afara e o jale de caldura, de mori, nu alta!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Aici tuna! Iar! Nu ma plang! Uuuuu Biaa!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Noi asteptam sa treaca timpul, care trece asa de greu ca iti vine sa o iei pe jos inspre Romania. Teoretic ar trebui sa plecam inspre casa mircurea viitoare, dar azi am vb cu ei, poate poate ne dau drumu din weekend! Ce fain ar fi!! Am facut repede o ciulama cu piept de pui acum pentru maine la munca, si acum imi fac curaj sa ma duc sa fac o baie. Aaa si m am tuns azi, si mi l am intins, dar m am incretit aproape instantaneu de la caldura de peste zi! O seara faina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bia, ce hooot esti! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Albi, nu ne pui si poze cu the new look? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu sunt in dileme cu parul, nu stiu daca sa il las asa sau sa imi tund breton din acela intr-o parte (am avut mai mereu, dar imi creste foarte repede parul si se pierde) sau sa imi las parul din fata lung (cam este deja), daca sa il vopsesc putin mai inchis sau sa il las asa saten. Voi ce spuneti?? Stilistii (or whatever) la care am fost pana acum, sunt toti cu pareri contradictorii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Diana, lasa sa fie caldura, ca mai este o singura luna de vara! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Merci, vad ca programul ala mi-a turtit poza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tocmai am rezervat zborul si apartamentul pentru Bahamas: 16-23 Oct. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Yey! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!!!
Plec acasaaaa!!! Sambataaa!!!!! Am vb cu sefii si maine e ultima zi de munca!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i m so fucking happy!! DIn cauza ca planuim sa ne intoarcem de tot acasa in noiembrie asa, acum luam cu noi tot ce tine de vara! am constatat ca am un maldar d ehaien pe care nici nu le am imbracat!! Am umplut o jumatate aproape 3 sferturi de geanta in care io as incapea lejer!! Acum nani, ca sa fiu ok maine la munci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va puup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albinutule, scapi in sfarsit de sefii aia "minunati"???? Foarte tare!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Drum bun spre casa! |
|
|
![]()
|
|
Buna seara! Eee scap, dar pentru o luna deocamdata!! Vedem in noiembrie, daca totul o sa mearga bine, speram sa ne intoarcem de tot!!
Acum am papat, si tre sa ne apucamm sa temrina bagajul, ca e jale ce i aici!! |
|
|
![]()
|
|
Cum petreceti week-endul, gagici?
Cindy, asta nu mai e caldura, e infern! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bia, Bahamas, e? Esti baftoasa, bre! Drum bun, Albi, sa ajungeti cu bine! Va pup pe toate si va doresc un weekend super tare! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:42 AM |
|