![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O sa pun poze. Depinde ce-o mai fi pana atunci. Daca vom ramane impreuna sau nu...
Intr-un acces de furie (m-am suparat ca a stat langa ea la o cina de grup) am insultat-o pe colega lui mister de apartament pe Facebook si el s-a suparat pentru ca nu i s-a parut frumos gestul (trebuia sa ma cert cu el pe privat nu sa insult oamenii "fara motiv") si vezi doamne acum abia vorbeste cu mine. Cred ca nenorocita aia e foarte fericita acum si eu nu reusesc sa-l fac sa vada ca am dreptate in privinta ei. Stiu ca nu e frumos ce am facut dar am sters mesajul si mi-am cerut scuze lui. Ei nu, nu am de ce sa-i cer scuze unei prefacute ce se da prietena tuturor doar ca sa impresioneze si sa ma faca pe mine sa par o scorpie. This post has been edited by Stiletto: Aug 7 2012, 08:55 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teo, si eu sint fix in aceeasi situatie.
Bia, un sfat: asemenea oameni trebuie tratati altfel. Bate-o cu propriile arme. Fii atit de dulce cu ea, incit sa dea in diabet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Stiu ca e greu, insa crede-ma pe cuvint de onoare ca asta e cea mai buna solutie. Si tu stii ca eu sint uneori machiavellica, insa metoda asta da rezultate. E aproape 2 noaptea si io fac chiftele. Am facut si dovlcei prajiti si dupa asta fac niste snitele din piept de pui, ca miine si poiimine am hotarit, nu o sa am chef de gatit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Teo, si eu sint fix in aceeasi situatie. Bia, un sfat: asemenea oameni trebuie tratati altfel. Bate-o cu propriile arme. Fii atit de dulce cu ea, incit sa dea in diabet! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Stiu ca e greu, insa crede-ma pe cuvint de onoare ca asta e cea mai buna solutie. Si tu stii ca eu sint uneori machiavellica, insa metoda asta da rezultate. E aproape 2 noaptea si io fac chiftele. Am facut si dovlcei prajiti si dupa asta fac niste snitele din piept de pui, ca miine si poiimine am hotarit, nu o sa am chef de gatit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Uite ca la asta nu m-am gandit! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Merci. Mi-e pofta de chiftele si mie. Cred ca maine ma duc sa-mi cumpar carnita sa-mi fac. Varza n-am mai luat dar daca tot am duc maine iau si de-aia. Ai facut de porc, pui sau curcan? A, mi-a facut mami si mi-a trimis niste ardei umpluti cu soia, ciuperci si alte mirodenii. Am mancat c-o pofta de nu ma mai opream. O sa-i cer reteta sa v-o dau. Culmea e ca am halit asa la foc automat vreo 3 si zic Sisterellei: "Ce-o fi pus mami in carnea asta de e asa buna?", la care ea: "E soia, nu carne!" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Diana, eu am depasit momentul gatitului noaptea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De cand e junioara plecata nu prea ma mai atrage bucataria. Si cum stiu sigur ca noi traim si cu ce avem prin frigider (rosii, castraveti, telemea de capra si lapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), nici nu-mi mai venea sa mai fac ceva de mancare. Foarte rare au fost zilele in care chiar am gatit ceva.
Bia, nu comentez pentru ca nu stiu ce sa zic. Sper insa ca tu stii cel mai bine ce ai de facut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "Tratamentul" meu merge bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si azi am reusit sa ma trezesc devreme si sa fac tot ce mi-am pus in cap sa fac. Am venit mai devreme si la birou si am facut curatenie. Ce mi se pare ciudat este ca acum, in loc sa ma simt obosita si fara nici un chef, ma simt plina de energie si cu chef de treaba. Urmatoarea chestie pe lista de azi este sa dau gata un dosar in 2 ore (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apoi sa scriu ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ne-am impacat deja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu mi-am luat cateva proiecte pe langa makeup: editez niste fotografii pentru o agentie imobiliara din state si fac taggingul pentru stiti voi ce agregator de oferte. Si colac peste pupaza trebuie sa fac cumva weekendul asta sa ma ocup si de celalalt agregator al lor fiindca tipa care o face va fi in spital. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunt cam data peste cap fiindca dureaza cam 2-3 ore de fiecare pe putin si se incepe la 11-12 noaptea. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bia, e bine ca te implici in tot felul de proiecte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu ai timp sa te plictisesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am armata rosie pe cap si nu prea-mi vine sa zic ca azi este o zi buna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar o sa ma lupt cu mine si o sa zambesc, ca nu vreau sa ma las batuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Greu e la "dezintoxicare" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aseara am facut dulceata de ardei iute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am fost fara motiv prin piata in drum spre casa si am gasit la o taraba ardei iute rosu. N-am pierdut ocazia si am cumparat 1.6 kg (numai atat avea). Mi-au iesit 6 borcanele de 400g (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sa va zic ca in urma acestei actiuni si pe mine si pe sotul meu ne ustura si in acest moment degetele de la maini? Dar, vorba aia: merita! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
M-am razgandit si vreau sa renunt la ele. Imi ocupa noptile si mi-am prospus sa ies in oras cat de mult pot cat nu e mister in tara, sa profit de ocazie!
O sa ma gandesc ce alte extra activitati imi gasesc sa mai fac niste bani in plus. Pana una alta sunt entuziasmata de cele trei excursii: 2 in septembrie (Santorini si Berlin) si 1 in octombrie (Bahamas). Trebuie sa slabesc pana cand plecam ca sa arat bine in poze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) M-am reapucat de Monti. Sper sa ma tina... Mi-am cumparat un compresor mic mic si dragut ca sa nu mai car magaoaia aia mare (pe care incerc sa-l vand). Asa am mai putin de carat la joburi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si ca un extra bonus il pot lua cu mine in vacante ca e foarte mic. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://shop.temptupro.com/images/product/medium/temptuair_2_.jpg) Vreau sa va zic ca am o lista de produse imensa cu ce mi-as dor de la The Makeup Show Europe anul acesta: niste palete de fonduri de ten, niste rujuri, niste blushuri, niste corectoare, niste farduri de pleoape mate, niste palete goale si recipiente metalice, etc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Rau e sa fii maniaca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Stiletto: Aug 10 2012, 07:06 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello ladies!Eu am ajuns bine Acasa. De abia acum am dat de net. Acum plecam de la Matca la galați.Sper ca sunteți bine toate!Tel mie nu îmi iese neam chestia cu autosugestia.Bia, eu îți spun in continuare sa te controlezi, pentru ca ești impulsiva si faci greșeli.Va pup acum!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, Bia, sper sa iti iasa pasienta si sa ti le cumperi pe toate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi, cum ii acasaaaa? Of... |
|
|
![]()
|
|
O sa-mi iasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) No doubt!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:48 PM |
|