![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Soro, plec dimineata si vin seara, gatesc ciu-ciu, da` prosmit solemn ca in week-end am sa imi pun tarite in cap si o sa pozez io ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Voi mai si mancati toate astea? Valeu! Da' suple mai trebuie sa fiti dupa ingurgitarea tuturor bunatatilor postate!(ma rog fiecare cu ce-a postat)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, normal ca mincam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Insa treaba nu e ce maninci, ci cit maninci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Subscriu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Azi facem niste piept de pui si mici cu salata si spre seara fac gris cu lapte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 256 Joined: 5-February 12 Member No.: 10,960 ![]() |
Ceeee mai faceti de mancare - vara mai ales? Sunt in pana de idei, help!!!
Am incercat sa fac cat mai multe salate, dar am un mancacios inrait de carne si nu merg doar salatele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Si gratarul pe langa, uneori... This post has been edited by butterflyaway: Jun 25 2014, 12:35 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu fac Cobb salad cand am pofta de proteina multa si ceva legume langa, Butterfy! Atentie la calorii, insa. E cam satioasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A, si supa de rosii cu muuult busuioc mancata rece sau si mai bine, Gazpachio! (sper ca am scris bine) Gatesc mult peste eu in ultima vreme. Imi place sa fac peste alb sau somon, de care-o fi in felul urmator (pentru 2 persoane): Pestele (fillet de ce vreti voi) in tava, ulei de masline cam 2 linguri peste peste, o lamaie stoarsa, ierburi pentru peste presarate + oregano, cam o mana de capere din borcan peste peste si ierburi si rosii cherry taiate pe jumatate, cam doua maini si ele peste restul de chestii si dat la cuptor pana se face. Il servesc cu salata de frunze diverse (rucola, salata creata, salata iceberg, salata rosie, spanac si ce mai e prin bucatarie cu frunze) cu dressing clasic de ulei de masline si otet balsamic. Daca e foame mare se poate servi peste orez basmati sau orez salbatic sau amestec de cele doua + salata This post has been edited by Bia: Jun 25 2014, 04:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Orez basmati as manca in prostie, imi place taaaare mult.
Multumesc pt ideea cu pestele, n-am mai mancat de foooarte mult timp. Chiar o sa fac. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cu placere. Sper sa-ti placa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Iar sunt in pana de idei..
Cateva poze cu ce am mai facut:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ok, acum declar oficial ca simt cum ma ingras numai cind ma uit la ceea ce ai gatit tu acolo... eu azi am mincat o felie de pizza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:36 AM |
|