![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
vai vai vai,ce mi-au auzit urechile! :o 50CENT scoate pe piata un vibrator de forma si marimea si grosimea,ce mai exact ca jucarioara lui din pantaloni :P
Oare ce clientela o sa aibe?Oare Ronaldo nu scoate asa ceva ca am citit azi intr-o revista ca e foarte foarte talentat si in afara terenului( zic fostele lui iubite,ca o da bine din orice pozitie ::) Cine vrea o jucarioara?Poate ma fac unic importator de sulici de 50cent :P |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
David Beckham nu scoate? :evil:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:D
Ma intreb daca mai adauga ceva cm doar asa de dragul imaginii? :-X |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
lol, ce chestie. Si va dati seama ca trebuie sa existe si localizate in romania, pentru piata locala. De ex. vibratoarele "mutu", care recita poezii, vibratorul "gutza" de dor si jale, vibratorul "fizz", cu prelungitor, s.a.m.d. :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
EU vreau unul a la Adi Minune ! :tararam: :tararam: ;D
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Carnacior liliput e ala catalina :fluierat:
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
banderas nu scoate???? ca lichidez stocu. :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
:-* Ce scumpele sunteti - aproape ca m-ati pacalit!
Stiu acum ca voi glumeati doar si ca, de fapt, nu v-ati multumi decat cu domnii respectivi in carne si oase - jucarioarele sunt pentru dudui, nu pentru doamne ::). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
la Salonul International de Inventii de la Geneva, din acest an, cine credeti ca a fost vedeta evenimentului?
PREZERVATIVUL-VIBRATOR :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
ala cum mai arata?trimite o poza si instructiuni de folosire :aplauze:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 08:12 PM |
|