![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am facut plinul de cartulii Chick Lit pentru urmatoarea perioada- mi-am comandat 12 titluri pe care nu le aveam. La fantasticul pret de 7,5 lei bucata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca mi-am comandat: - E cineva acolo? - Jemima J. - Eu si soacra-mea - Babyville - Clubul dependentelor de pantofi - Pe urmele lui Harry Winston - A doua sansa - Un tip mortal - Amy pleaca in luna de miere - Pentru totdeauna - Ti-am platit-o! - Cu dragostea la control |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ar trebui sa facem un concurs la care sa dai premii cateva din cartiile astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ar fi bataie pe ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... am 4 noi in dublura chiar acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am facut plinul de cartulii Chick Lit pentru urmatoarea perioada- mi-am comandat 12 titluri pe care nu le aveam. La fantasticul pret de 7,5 lei bucata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca mi-am comandat: - E cineva acolo? - Jemima J. - Eu si soacra-mea - Babyville - Clubul dependentelor de pantofi - Pe urmele lui Harry Winston - A doua sansa - Un tip mortal - Amy pleaca in luna de miere - Pentru totdeauna - Ti-am platit-o! - Cu dragostea la control Diana, de unde ai facut aceasta comanda? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Direct de la Polirom, Bia, de pe siteul lor.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
deci, ni se arata de un concurs, ceva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Vedem, vedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:10 PM |
|