![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Dienus, am intrebat-o pe mama si a zis ca ea a rupt de langa un gard vreo trei lastari cu un pic de radacina si i-a plantat in gradina la ea. Au crescut de mai mare dragul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Trebuie plantati primavara sau toamna, dupa ce le trec florile. Nu sunt deloc pretentiosi, dar le place la soare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Da-mi un PM cu adresa sa-ti trimit colet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ioi, cum am ratat asta! Trimit!
Azi am pus cei 4 trandafiri cataratori/cugatori. Doi albi si doi galbeni si am mai plantat o tuia. In rasadnitele mele au inceput sa dea frunzulite. Faza misto e ca am scris pe paharute cu un marker care in final s-a dovedit a fi carioca. Si a plouat si eu nu mai stiu ce plantute dau de-acolo! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa ne pui poze atunci cand vor inflori! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cei 4 trandafirasi cred ca vor ramine doar 3. Ori Ara, ori Judy, au hoatarit ca unul trebuie mincat periodic si ieri l-am gasit chiar smuls de tot! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Restul de 8 trandafiri l-am pus in ghivece, insa cred ca am intirziat cam tare, pentru ca pe 2 nu cred ca ii salvez. Restul is bine, sanatosi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Unul chiar are un bobocel! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 03:41 AM |
|