![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu traiesc fiecare zi atit de constient ca as fi de acord sa se mareasca ziua la vreo 25-26 ore, ora sa se faca de vreo 70-80 minute si asa mai departe!!
Viata este frumoasa sa o traiesti, nu sa-ti fie frica de ea! Viata are parti bune si parti rele, daca una dintre ele nu ar fi, nu ai avea de unde sa-ti dai seama de cealalta!!! Traieste, dar mai ales lupta-te cind soarta iti este potrivnica, niciodata sa te gindesti ca este ultima, ci prima dintr-un lung sir de clipe frumoase si deosebite, "tot ce-i mai bun pe lume" [move] :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io as trai tare intens da acum..pe frigul asta mi-e teama sa nuajung sa traiesc fara vreo mana de la degraturi.
in general traiesc spontan, nu gandesc prea mlt. gandesc scurt si la subiect. imi dau seama dupa daca a fost bine sau nu tocmai. dar imi place sa traiesc clipa. si sa ratez cat mai putine lucruri cu putinta. :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Albi, ai o karma de la mine ;) :-*
Da, nici eu nu refuz sa traiesc clipa...ASTA DA... :-X |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
eu nu traiesc asa, cel putin nu constient, cred ca ar fi putin stresant pentru mine, oricum eu sunt o persoana intensa :fluierat: si pot spune ca traiesc asa fiecare moment, fie ca vreau, fie ca nu.
Ma duc sa pun la loto, .... am nevoie de niste adrenalina :P |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
uneori ma gindesc ca de fapt traiesc ca si cum fiecare zi ar fi prima si vine de fiecare data cu o noua provocare!!!!!!!!!!!!!!!!!(IMG:http://www.smileyville.com/images/misc/gotya.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
:welcome: eee..Bogdanee, aici m-ai omorat... nu m-am gandit niciodata la aceasta tema, si sincer ...nu cred ,dar niciodata nu-i prea tarziu ... :fluierat: apropos ,da-mi un tel cand poti :-* :-* :-* :-* :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
din pacate, de curand, am pierdut o fiinta foarte draga... faptul asta dureros m a facut sa mi dau seama de cum stau de fapt lucrurile, si de atunci ii pretuiesc mai mult si mai atent pe oamenii pe care ii iubesc. cand as vrea sa le reprosez ceva, ma gandesc ca daca maine nu ar mai fi, as regreta. si atunci tac. prefer sa nu spun nimic... :ametit:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Imi pare rau pink step pentru pierderea ta. Sa stii ca aprecierea ta e la fel de valoroasa si daca le dai un sfat pe care ei poate nu-l accepta sau nu vor sa-l vada ca pe un lucru cert.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
asa e... doar ca uneori sfaturile sunt usor de rostit, mai greu insa de urmat... :(
|
|
|
![]()
|
|
Da , nimic nu e atat de simplu pe cat pare. :-* pink
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:36 PM |
|