![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 782 Joined: 6-February 06 From: neverland Member No.: 187 ![]() |
good luck, tits! ;)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
Traiesc fiecare zi,ca si cand as fi nemuritoare,traiesc uitand zilnic ca si eu voi muri,traiesc pentru a fi fericita ,a fi iubita si a-i iubi pe cei ce-mi sunt dragi,familie,prieteni, catzeii proprii!Nu-mi sunt improprii nici resentimentele,dar nu mai incerc sa suprim nimic din ceea ce e omenesc si ceea ce simt!Traiesc si imi place atat de mult asta ,incat as striga:I love Life!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a trimis aici,pe pamint,chiar si pentru o perioada determinata! Am pierdut si eu fiintze dragi,dar stiu ca atunci cand va veni momentul,ma vor astepta si ma vor ajuta sa trec granitza! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am ajuns la concluzia ca eu, de mai bine de un an si jumatate, nu am trait. Credeam ca traiesc, insa nu era asa.Supravietuiam. Viata trecea pe linga mine si eu credeam ca asa trebuie sa fie.
Nimic in mine nu mai functiona normal, nici eu nu mai eram cea adevarata. Acum, cind privesc in urma, ma gindesc ca totul a fost o experienta urita, dar necesara, din care a trebuit si trebuie sa invat ceva. Cind mi-am dat seama de curind, stind acasa, dupa munca, ca nu stiam ce sa mai fac, ca nu mai aveam cnimic de facut, mi-am dat seama cita surmenare se adunase in mine si cit de dependenta de munca am ajuns. Si-am hotarit sa nu mai las sa se intimple asta niciodata. Si sa nu mai ratez nimic frumos si car emerita trait din nici o zi a vietii mele, cita a mai ramas. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:59 PM |
|