![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pai eu am doua picioare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si daca e musai, dau si cu capul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!! Ne bagam tot ce putem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Io is agitata. Mai sunt 4 sapt in afara de asta si in spre casaaa!!! Di, cum te mai simti? Teo, cu ce se ocupa sotul tau? O zi faina gagici!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi, sotul meu momentan se ocupa cu depunere de CV-uri si adunat de acte pentru dosarul de somaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chestia e ca va primi somaj abia din ianuarie...
Sper sa se angajeze pana atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In sfarsit renunti la job-ul ala stresant? Bravo!!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare!
Io si la fel... Ma simt de parca o sa mor in curind. Teo, cred ca Albi intreba de meseria sotului. Sa va ajute Dumnezeu sa gaseasca ceva bun repede de tot, mai ales ca vine si iarna, si sarbatorile si vor fi o caruta de cheltuieli! Albi, adica pina de Craciun o sa fii acasa de tot? |
|
|
![]()
|
|
Sotul meu e tamplar. A lucrat si in constructii si amenajari interioare.
Diana, sa te auda Dumnezeu si asa sa fie! Cat despre sarbatori... Nu-mi fac probleme prea mari. Pur si simplu o sa ne bucuram de prezenta celorlalti membri ai familiei si nu o sa mai cheltuim carute de bani pe chestii inutile si sclipicioase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu facturile si chiria o sa fie mai problematic, dar inca nu vreau sa ma gandesc la ele. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu-mi vorbi de facturi si chirii, da?! Nu vrei sa stii, crede-ma!!!
|
|
|
![]()
|
|
Pai daca nu vorbesc cu voi, atunci cu cine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io rad ca sa nu ma ia cu plans, v-ati prins nu? |
|
|
![]()
|
|
Mie imi vine sa imi tai venele, dar prefer sa imi trag nasul in loc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ia cu lamaie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa nu-ti pice greu la stomac! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dienusule, ia vezi ce faci cu imunitatea aia a ta, ca merita o bataie! O cam lasi de capul ei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Sunt meserii practice si des intalnite! Ne raugam sa isi gaseasca repede!! Pana gaseste, asa cum ai zis si tu, bucurati va unul de altul, si nu va stresati prea tare de sarbatori. Fata e destul de mare acum, sa inteleaga ca sunteti un pic limitati acum. Daa chiria ma ucide si pe mine, de abia astept sa scap de ea, ca sa ajung sa platesc rata la apartament (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Acum o intind la zumba, asa ca va pup!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 03:13 PM |
|