![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Da ce anume faceti??
Io ma tarai cu greu pana la concediu. Sufar de mici depresii ocazionale, care sper sa ramana ocazionale, si sa nu ma loveasca foarte tare!! In rest... nimic. Voi ce faceti?? DI ce nu mai zice nimeni nimic aici?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va pup maxim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca zic io. Trebuia miine sa plec la Odorheiu Secuiesc, insa nu plec, ca sint Ovidaniile si in ziua aia io stau mumos, pe oauale proprii, acasa.
La noi ii un frig di crapi chietrili! Trebe musai sa imi duc jafurile de paltoane la curatat, ca is jegoase rau... Am fo` acasa la ai mei in week-end si am dormt cu Boni-Bon... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! Tot frig! Azi e Intrarea in Biserica a Maicii Domnului, ziua pe care o sarbatoresc la maxim! Nu fac nimic! In urma cu 23 de ani, in ziua asta era sa mor, dar m-a scapat Maicuta Domnului, asa ca azi zic "pas" la tot!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!!
No, bine ca mi ai zis ca e sarbatoare!! Nu ca as fi avut vreun plan sa fac ceva, dar e bine de situt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io is la munci. Muncesc. I a panicat pe astia vestea ca intarzii o saptamana in ianuarie. Asta e varianta pe care o stiu ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da, da, e cu cruce rosie si e sarbatoare mare. Si azi e dezlegare la peste, trebe sa mincam macar un pic de peste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A, da? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce surpriza o sa aibe oamenii! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Punem pariu ca o sa iti ofere si o marire de salariu, numai sa te intorci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mmmm nu cred, pentru ca sunt razbunatori si orogoliosi. Si nu si ar calca ei pe orgoliu ca sa ne cheme pe noi inaipoi, dupa ce le tragemd clapa. Dar in cazul in care ar propune ceva de genul, daca nu imi dau 2500 in mana nici nu discut!
Io ma rog de mr sa se duca sa se spele, ca sa fie timp sa se incalzeasca apa sa fac si io!!1 |
|
|
![]()
|
|
Buna searaaa! La noi e frig. Si ceata. Si Ara are hiperaciditate si imi maninca patrunjelul si apoi vomita. Of...
Nu mi-a mers internetul de ieri seara de la 9 pina azi la ora 7. 22 de ore adica! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cica ceva din centrala... muma lor! |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua, lumeee!
Vremea nu s-a schimbat: tot ceata, tot frig. In plus, am vazut o gasca de ciori zburind, ceea ce inseamna ca daca se face putin mai rece, o sa avem si zapada in curind (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua!
Eu am terminat de facut mancarea, am papat, acum imi fac curaj sa fac un dush si am emotii sa nu mi se increteasca parul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aici inca nu e de zapada, si sincer sper nici sa nu ninga foarte tare pana nu plecam de aici, ca sa avem un drum linistit spre casa! |
|
|
![]()
|
|
Ei, nu o sa ninga chiar atat de devreme, sa fim seriosi!
Noi am fost la plimbare pina la mega image. Cu Aruta! Aruta foarte fericita, ne=a zimbit tot drumul si si-a rupt capul uitandu-se pe geam! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:44 AM |
|