![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Holla gagici! Aici ploua de 3 zile!!
Crys, lasa ca nu e bai! VIne bine cate o pauza cand si cand! Si io am momente cand parca as avea nevoie de ceva timp io cu mine! Da cum faci asta??' Nu ai cum!! Mai sunt 3 sapt in afara de asta!! Cam care credeti ca e starea mea de spirit??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O zi faina gagix!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La mine a iesit soarele! Miine e Sf Andrei, deci nu se lucreaza. Fetele mele se alinta... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fetele tale au si ele liber de Sf. Andrei?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc, Di! Esti o scumpa.
Asa este, Albinuto, mai vrem sa fim si singure cateodata. Maine lucrez si sambata la fel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar bine ca ne plateste. Saptamana viitoare este mos Nicolae.Ati fost cuminti sa primiti ceva in ghetute? Pupici |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziuaaaa!
Am avut un week-end full si total neprevazut. Vineri a fost o zi linistita... Simbata a venit la noi un prieten, sa mestereasca cu Anghel nu`s ce prin garaj. Cit mestereau ei acolo apare vecinul Puiu care zice ca e zi ok pentru un gratar! Deci baietii pleaca dupa carne de gratar, se duc la macelarie in Otopeni, se tin de poante pe-acolo de, cica, rideau fetele de la Costica, macelarul, de se stricau si se tineau cu mina de burta! Eu eram acasa cu o alta vecina si prietena, Rox, careia i s-au ars jo toate electrocasnicele importante din cauza unei suprasarcini (centrala, tv, masina spalat vase, masina spalat samd) si am luat-o la mine sa spele doua masini de rufe... Fac baietii acasa la Puiu si la Nicoleta (vecinii si prienenii nostri) gratarul si se abtiguie toti frumos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si decent (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dupa aia, al meu cica sa mergem la Rox si la Andrei, sa ii luam la noi sa bem ceva. Zis si facut! Luam baietii la noi, ne apucam noi sa bem niste coniac (al meu deja era vesel nevoie-mare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) intra in hora si Andrei sa il ajunga din urma, termina baietii ce ramasese din sticla si Andrei zice ca e musai sa bea ei si coniac basarabean! Deci se duce acasa si ia o sticla. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dupa aia i-o apucat foamea si poftele de ziceai sa sint gravizi amindoi! Al meu zice ca ar minca miel !Andrei tipa fericit ca el are acasa tocana de oaie facuta in curte ceaun cu foc de lemne! Mincare de-a mea nu au vrut niciunu! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Deci se duce Rox si vine cu tocana! Le incalzesc tocana (gust si eu, nu buna, dementiala!) si baietii minca! Dupa care continua sa mai descinte cite un pahar... La 12 noaptea suna telefonul. Un verisor de-al 3 lea de-al iubitului meu era in Bucuresti cu prietena lui. Ii chemam la noi si le zicem sa stea si a doua zi daca se descurca sa doarma pe o canapea mica, ca ei voiau sa plece si sincer, parcaverisorul era nitel obosit... stam toti pina pe la 3... la 3 ii apuca ca ei vor in oras, in Centrul Vechi! Io eram obosita prastie, i-am lasat sa de duca singuri! Pleaca ei, vin pe la 5, mai stam la cioace pina la 6 jumate, la 7 adormim... Ne trezim pe la 11, ca suna un alt prieten cu care stabilisem duminica zi de gratar. Se duc baietii, iau carne, se apuca de gratar... Vin si ceilalti prieteni... Ne-am intins la vorba si mincare... Dupa aia le-am facut niste intii pancakes cu miere si scortisoara, apoi niste briose cu ciocolata, au disparut toate. Al meu cica vrea ceva sarat! Le fac si placinta cu carne... Verisorul cu prietena voiau sa plece io nu, ca fata nu a mincat placinta cu carne niciodata si tre sa stea! Au stat! le-a placut placinta, dupa aia i-am condus ca plecau ...si era o vreme de nu-ti venea sa dai nici un catel afara! Ploua rau de tot si eraun frig intepator si batea si vintul tare, 3 grade mai putin sa fi fost si ar fi cazut prima zapada! Dupa aia am ramas cu celalalt cuplu si al meu. Si cum statean noi 4 de vorba, al meu a adormit in fund pe canapea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am mai stat cu baietii si am facut haz de al meu care pufaia si spunea in somn "ccccccciiii, ciiiiiiii, ciiiii ". Am mai lungit-o noi pina pe la 2 jumate, cind au plecat baietii, ca dimineata aveau drum la Chisinau. Concluzie dupa acest week-end: Musai trebe sa aranjez si al doilea domitor!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) A, si inca ceva: ii spusem iubirii mele ca simbata si duminica vreau sa facem curat in toata casa si vedeti si voi mai sus cum s-a fofilat! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua! N-ati uitat la la noapte vine Mos Nicolae, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.Nu am uitat ca vine Mosul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si chiar mi am comandat o fustita pentru ca am fost cuminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pupici |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Io am mai intrat aici ca sa citesc! Nu am mai scris, ca mi am luat telefon si il butonez frenetic! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci? Care e treaba cu mosu? a venit sau nu? La mine a venit acum vreo 3 zile. Mi adus o perie din aia rotativa da care nu e rotatica, cu tot cu dispozitivul de varat in el, si cu un fel de placa si ondulator (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La voi? Io astept sa treaca timpul asta!! Mai sunt 2 sapt in afara de asta! 2 sapt max!!! Va pup!! |
|
|
![]()
|
|
Mosu mi=-a adus chestii cosmetice si sosete cu oameni de zapada, super simpatice (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mos Craciun o sa fie mai bogat, cica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) M-am ofticat teribil ca nu a nins deloc la noi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Salutari de la moa la toate ladyele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .. Sper sa va prind in o zi frumoasa si sa aud numa vesti bune de la toate ...
Pupi multi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nici la mine nu a venit Mosul azi, las ca imi cumpar io cadoul.. This post has been edited by Jo-Anna: Dec 7 2012, 05:32 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:45 AM |
|