![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ordine sau comenzi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hai, ca mai ai putintel!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eeee comenzi evident (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Obisnuinta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doar cu termenii de la munca am ceva probleme, ca imi vine sa ii folosesc si in romana, dar in rest is ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am mai strans de prin vreo 3 dulapuri. Acum ma pregatesc de nani!! Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai cum altfel, Albi?
La noi ninge usor! Sint -4 grade si ningeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cica o sa ninga si miine si in Ajun!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! EU am terminat!!1
Astept sa termine si mr si plecam de aiiiiiiciiii!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maine dimineata ne punem pe drum, si sambata suntem la bucuresti. Sper sa fie drumurile ok!! Va pup si o seara faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ai apucat sa stringi tot? Nu va mai intoarceti, nu?
|
|
|
![]()
|
|
Mai avem de prin bucatarie! Dar in mare e gata!
NU ne mai intoarcem! IMi venea sa topai cand am iesit azi pe poarta!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albinutule, in sfarsit!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Drum bun!
Eu incerc sa ma bucur de bucuria altora daca nu ma prinde magia sarbatorilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ieri am fost cu prietena mea la Tg. Mures si am facut cumparaturi TOATA ziua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si stiti cu ce m-am ales dupa o zi intreaga la cumaparturi (de la 8 dimineata pana la 6 seara!!!)? Cu niste casti de blana, roz, pentru junioara, o cutie de hartie cerata pentru copt si un demachiant difazic de la Balea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand am ajuns acasa, junioara mea m-a intrebat de ce am cumparat demachiant pentru ochi, ca eu nu ma machiez niciodata la ochi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La asta nu ma gandisem! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu stiu de ce l-am cumparat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci practic numai hartia mi-e de folos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mda, mai cunoastem pe cineva, nu dam nume, ca sintem persoane discrete!
Eu sint panicata, e vineri si eu nu am facut nimic! A, doar am descoperit o reteta buna de melomakarona - in rest, tufa, dom`le! Pina nu vad macar casa curata, nu cred ca o sa ma atimga vreo magie. Mi=o stricat al meu toata "magia" cind nu a mai vrut sa luam jumate de porc, ca trebuia sa ajute la taiat, puturosul! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nici eu nu am pregatit nimic, dar nici nu ma stresez pentru ca anul acesta Craciunul meu va fi foarte subtire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Criza domle!
Am de pregatit pentru maine un tort pentru 30 de persoane! Prietena mea pregateste o petrecere surpriza pentru o prietena de familie de-a ei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sora mea vrea sa-i mai fac ceva prajituri, deci o sa am zilele pline si o sa gatesc pentru altii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Minunat... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si la mine o sa fie un Craciun lesinat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:37 PM |
|