![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! Sunt in tara!!! Am avut un drum fara nici un fel de probleme! Sunt in bucuresti la o buna prietena. Maine plecam inspre Matca si luni acasa ca e ziua lu OIseau. Va pup si ne auzim.
Buna ziua! Sunt in tara!!! Am avut un drum fara nici un fel de probleme! Sunt in bucuresti la o buna prietena. Maine plecam inspre Matca si luni acasa ca e ziua lu OIseau. Va pup si ne auzim. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna.
Ma bucur Albi ca ati ajuns cu bine.Te pup.La multi ani lui Oiseau. Diana, te rog ma indrumi si pe mine la o reteta de cozonac moldovenesc? Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Uite aici, Kryssu, baby : cozonac moldovenesc
Apai, bvine, fata, ca nu ai dat nici un semn!!!! Nu puteai sa vii pe la noi sa bem macar o cafea?! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa Oiseau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai vazut-o si pe Rona? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
:* Beu o cafeluta tarzie... Albi sa-ti traiasca Oiseu si sa ai drum bun! Diana , cozonacul ala arata bestial! Sper sa ma incumet sa fac si eu macar 2. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Di, cati cozonaci ies din reteta asta? Te pup. Multumesc
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dintr-un kil de faina ies 4 - 5 in tavi de chec (mai mici).
Insa trebuie sa ii lasi sa se umfle bine - eu i-am lasat cam 12 ore la dospit, ca am pus o groaza de umplutura cu nuca si cacao. |
|
|
![]()
|
|
Ok.Multumesc mult.Te pup
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kryss, sa faci poza la minunatii cozonaci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albi, bine ai venit! Transmitei urari de bine si sanatate si din partea mea surioarei tale (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am reusit sa bag sarmalele in cuptor si din carnea ramasa am trantit si o ciorba de verisoare, acra si buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Craciunul asta il fac cu produse de capatat: de la parintii mei am primit carnati, lebar, sunca fiarta si vin, de la nasii junioarei am primit varza acra, carne si vin, de la sora mea am primit o parte din dulciurile pe care le-am pregatit la comanda ei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci, nu ne plangem (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Vreau sa va urez sarbatori fericite, casa plina de veselie, masa bogata, cadouri multe si sa aveti alaturi doar prieteni si oameni dragi!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Suuuper, Teo! Si eu tot cu primitul am fost in acest an.
Eu am facut un Tiramisu cu fructe de padure si am cumparat un cos bogat pentru ai mei. Iata Tiramisu: (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/CED2993A-3D58-4327-9CAE-A9677BDFBC47-11869-00000B68C3764951.jpg) (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/52AA44E2-787D-488E-BD60-8A4F2A30F8D5-11869-00000B68BC01BF72.jpg) Mama va veni cu sarmale, carnati, carne pentru pomana porcului, toba, branza de oaie, cozonac si nu mai tin minte cu mai ce. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fetelor, Sarbatori fericite sa aveti si multa multa dragoste! |
|
|
![]()
|
|
Si cosul si dulciurile si bauturile...
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/8034DD9F-D7A7-4689-B4BA-CF0F02D141D3-11869-00000B740B7B6F36.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:13 PM |
|