IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Teocris
post Jan 7 2013, 09:07 AM
Post #191

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bia, da ce sexoasa esti! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa inteleg ca nu ai avut chiar nimic rosu pe tine de revelion?
Albi, sper ca ai avut sarbatori frumoase (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Noi am fost ieri la un gratar, la parintii mei acasa si apoi am venit acasa si m-am uitat la filme pana tarziu. Tare mult mi-a placut ziua de ieri (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am fost calma, linistita si vesela (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Peste noapte a nins chiar bine la noi, dar acum nu mai ninge. Nu e nici foarte frig si cerul are o culoare superba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 7 2013, 02:53 PM
Post #192

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Peste noapte a nins si la noi, a pus vreo 4-5 cm. Fetele mele au fost tare incintate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum s-a oprit, ca a mai scuturat oleaca dimineata, insa cerul e innorat si cred ca o sa mai cada citiva fulgi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Ieri am fost sa iau agheasma mare si calendar de la biserica si m-am "luat" de preot, ca nu a venit nici cu Nasterea, nici cu Botezul! Si am fost foarte suparata si dezamagita!
Mi-a spus ca anul trecut nu l-a primit multa lume si i-am raspuns ca eu si inca vreo 4 vecini cu siguranta l-au primit.
Si ca acum cel putin sint 3 case la rind care il asteapta! Ca om fi noi putini, insa sintem crestini. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-a spus ca vine, si chiar a venit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Cu ocazia asta am aflat ca preotul nostru e din Birlad de loc si ca a fost coleg de facultate cu un coleg de-al meu de liceu, care e acum preot misionar in Spania. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jan 8 2013, 02:40 PM
Post #193

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

La noi pe 6 se dau cadouri la copii nu se dau asa multe de craciun am primit si io o sticla de wisky (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de la un vecin ..
a fost super interesant ca io nu le-am dat niciodata nimic .. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ieri de ziua mea am papat tot ce am vrut io ... am mers la market si mi-am luat niste toale ,le-am luat un pic mai stramte cu gandul sa slabesc si e musai sa dau jos cateva kile ca acusi nu mai am ce purta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..
Altceva nu stiu munca imi merge destul de okay (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vreau sa imi caut un domeniu nou pt portfolio (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...

aaa ff important ma bate rau tare gandul sa ma mut in romania .. da nu stiu exact cam ce si cum unde e mai bine vreau undeva nou si frumos ..
Se schimba asa multe acolo si tare imi e dor sa traiesc undeva cu 4 anotimpuri..
In germania nu ma mai duc cu siguranta ca s-au scumpit toate de mama focului ... Nu o sa fie la fel de fun pe cum a fost, multi au plecat care ii cunosteam io..

+Quote Post
Diana.
post Jan 8 2013, 05:15 PM
Post #194

Fondator eLady.ro

Tot in Canare esti, Jo? Din pacate nu prea e nimic nou sau frumos in Romania... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jan 9 2013, 01:12 PM
Post #195

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!!
Eu m am pregatit sa plecam de acasa si intre timp mr a adormit la lap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
S a trezit azi de dimineata sa se duca cu var sa cu copilul la spital, si au internat copilul! pneumonie! Nasol. Speram sa se faca bine repede.
Aveti idee de un cabinet de ginecologie si de dermatologie? Sora lui mr are niste condiloame de la hpv, si intre 2 docotori nu stie inca ce sa faca cu ele. Un medic bun ceva?
Ma duc sa bag o tigara dupa care trezesc barbatul sa plecam ca pierdem timpul
Va pup, o zi faina!

+Quote Post
Diana.
post Jan 9 2013, 02:45 PM
Post #196

Fondator eLady.ro

Chiar nu stiu in Galati, Albi.
Sper ca ala micu sa se faca bine repede. Cum naiba a facut pneomonie?!

+Quote Post
albinuza
post Jan 9 2013, 08:16 PM
Post #197

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

In Bucuresti nu in Galati. Sora lui mr sta in Bucuresti.
Eee ma sa crede ca de craciun. Ca au fost la Matca si au tot plimbat copilul de colo colo.
Noi am terminat cumparaturile pentru mama, maine ii trimit pachet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi ce faceti?

+Quote Post
Jo-Anna
post Jan 10 2013, 02:06 PM
Post #198

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Care e faza cu rosu de revelion? (IMG:style_emoticons/default/hannibalu.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 10 2013, 04:15 PM
Post #199

Fondator eLady.ro

De Revelion trebuie sa porti ceva rosu si ceva nou. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 11 2013, 10:46 AM
Post #200

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

...si bani in buzunar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 06:12 AM