![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimneata. Nanu meu, Mos Craciunul copilariei mele. Nanu se imbraca in Mos pentru mine. ..
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Eu am o stare tare naspa de cateva zile, ma chinui sa nu ma deprim. Am avut si ceva episoade deranjante la serviciu, si ma dau peste cap, dar trece.
Di, cum te mai simti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De cc, Albi. Al meu s-a apucat de nu`s ce afacere noua, vrea sa il ajut, io nu mai pot de trebi, s-au anuntat musafiri si ii las lu pe cap, ca io ma car acasa la mama. Ca nu-s de-ai mei. si i-am spus ca nu am fost acasa de un an si ca poa` sa vina Napoleon, ca nu imi schimb programul. Am nevoie de o pauza ca innebunesc, am vreo 10 zile de cind nu stiu pe unde umblu, ce fac si ce zic...ca sa nu innebunesc mai pun cite un material pe elady, ca altfel o luam razna la ce rahat e de vreo 2 aptamini incoace!
As bea ceva, insa simbata mi s-a facut rau de la o gura de bere, asa ca nu mai risc... vreau la mamaaa!!!! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fetelor, dati-o incolo de treaba! Ce-i cu atata depresie pe aici? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sincer va zic ca nici eu nu trec printr-o perioada foarte buna, dar nu vreau sa ma las invinsa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mama ei de treaba! Cred ca este cazul sa revin la vechiul si bunul meu obicei de a da de baut joia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.gazetanord-vest.ro/wp-content/uploads/2010/11/Vin.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Doamne, as bea o sticla dind-o dusca! Da` nu se poate! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua! DI, incearca altceva, nu bere! Adica de la bere ai zis ca ti s a facut rau nu?
Teo, io consum! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu stiu ce am! E totul amestecat!! La serviciu, acasa, locatia, totul!! Da trece. E doar o perioada cu siguranta! |
|
|
![]()
|
|
Si eu sint tot intr-o harabura maxima... si sper si eu sa fie tot vorba doar de o perioada care sa se incheie mai repede!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Gagicile,stiti ca poate fi si mai rau de-atat? Asa ca nu mai si spuneti ca nu e bine nu trebuie nici sa ganditi;spuneti ca va fi bine,ca aveti solutii,ca maine le veti afla(puneti-va in gand seara problemele si dimineata cand va veti trezi,o sa aveti solutiile) si le veti pune in aplicare. Binecuvantate sa fie aceste weekend-uri!
|
|
|
![]()
|
|
Sint acasa. Boni are urechile vraiste de bolnave! Miine iau toate cabinele din Tecuci la rind, sa vad unde ii pot face o lama si o ecografie. Mor de nervi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Insanatosire grabina Bonitei! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:24 PM |
|