![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Eu sunt la Oiseau la Tulcea, m am gandit sa mai schimb peisajul! Maine seara o luam spre Galati! Am trimis demisiile azi. L au sunat doar pe mr. Cu mine nici o vorba! Erau panicati! Ca i am lasat in rahat, ca au luat o groaza de lucrari si acum cine le face?? Si ce credeti ca i a dat lui mr prin cap sa le spuna? Ca avem noi probleme in relatie si de aia nu ne intoarcem acum!! Serios??? Ma rog! Astept sa vina pasarica sa facem ceva de papa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Pe mine ma exaspereaza vremea asta in ultimul timp, o ceata deprimanta si-o atmosfera de zici ca suntem in sec cinspe' in Anglia undeva.. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si la mine e la fel,. Azi, teoretic, ar fi trebuit sa ninga la ora asta. De facto, e o ceata s-o tai cu cutitul si bate vintul... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Holla! Eu stau in fundul patului. A nins oleaca pe aici... s a oprit! Mi as fi dorit sa ninga mai mult!! Voi ce faceti?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si la noi a dat un pospai care s-a topit instant, ca au fost zero grade... Si eu as fi vrut sa ninga mai mult.
Anul trecut, pe 25 ianuarie, avea 1 metru de zapada... |
|
|
![]()
|
|
Azi avem +8 °C, ceva norisori si ceva soare... Sa imi bag piciorul, eu vreau zapada!
|
|
|
![]()
|
|
Judy ne-a speriat de moarte in seara asta, a evadat...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si ati gasit-o?
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua!
Di, a venit Judy? Nu prea pleaca ei asa de acasa. Se intorc de obicei. SI Rona mai fugea cand era mica, dar se intorcea mereu. Aici ninge, io tre sa ma apuc sa fac curat! Ca vine mr cu ai lui de la Matca! Si vroiam sa va mai spun, ca am gasit un job. Prost platit, dar pentru inceput merge. E la Selir, nu stiu daca ati auzit, si postul e de collection phone. Adica d ala de suna sa recupereze credite! Macar mai invat ceva si in alt domeniu! Voi ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) sup girls?
Io bine ... am planuit toata sapatamana asta sa ma duc azi undeva ... unde credeti ca am mers? Nicaieri .. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:09 PM |
|