IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
albinuza
post Jan 28 2013, 11:12 AM
Post #221

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!

Ce faceti gagici? Io mai fauresc niscaiva cv uri!. Ma urc pe pereti. Mr sta mai mult plecat. Scapa la Matca, si tot gaseste de treaba pe acolo. Si io ma urc pe pereti aici!

Voi ce faceti?

O sapt faina va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2013, 12:52 PM
Post #222

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu poti sa iei fata inapoi acasa? Asa sigur o sa ai o ocupatie!
La mult ninge. Asta exact cind acuweather zicea ca nu o sa mai fie ninsoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 2 2013, 02:39 AM
Post #223

Fondator eLady.ro

Buna seara,lume! Da chiar ati dat toate bir cu fugitii?Albi e data la fund, sper sa fi gasit de lucru si sa nu fi cazut in vreun butoi cu melancoblegeala.
Teo is face numai unghiile si gateste, altceva nimic nu zice, Bia citeste da` pare prea plictisita sa mai zica ceva, Jo a disparut iara... Of, of,of , ce ma fac eu cu voi?

+Quote Post
Bia
post Feb 2 2013, 02:15 PM
Post #224

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Lol, Diana!
Pai poate deschidem niste topicuri mai cu nteres catre mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Sincer, asa fac mai cu toate forumurile pe care intru. Nici pe ale mele nu mai postez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))))))

+Quote Post
Diana.
post Feb 2 2013, 02:37 PM
Post #225

Fondator eLady.ro

Bravos, natiune, halal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Adevarul ca si eu am o stare melancoblegoasa - cred ca afurisita asta de vreme de afara imi face mai mult rau decit bine...
O fi dat astenia peste noi, tu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 2 2013, 03:15 PM
Post #226

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Da, a dat!
Eu am fost gripata de cateva zile si am cam stat in bat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum incep sa-mi revin in simtiri.
Vreau sa vin in seara asta sau maine in Otopeni. Vrei sa ne vedem la o cafea?
De fapt vin din seara asta, trebuie doar sa ma spal pe cap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Stiletto: Feb 2 2013, 03:16 PM

+Quote Post
Teocris
post Feb 4 2013, 09:02 AM
Post #227

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Da ce va luati de mine, ha? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ce, eu m-am luat de voi? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce sa fac bre daca nu-mi vine sa scriu mai nimic? Zici ca mi-a intrat inspiratiunea la apa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu pot lega doua cuvinte inteligente si mai mult de trei randuri nu-mi iese (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Tare mi-e dor sa stam la barfa de una, de alta, de mai multe! Daca am vazut ca nici voi nu aveti chef, apai si eu am abandonat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Si pentru ca azi e luni, iar inceputurile de orice fel e musai sa inceapa intr-o luni (nu ma intrebati de ce! Poate asa e moda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) propun sa ne "fortam" fiecare dintre noi sa povestim macar 4 randuri despre orice, in fiecare zi. Poate mai legam si noi o conversatie, poate revenim la sentimente mai bune, poate mai socializam un pic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa va zic de mine ca am inceput sa citesc cartea aia de-i la moda acum? Cum care carte? Fifty Shades of Grey bineinteles!!! Sa mai zica cineva ca nu sunt in pas cu moda! Sa indrazneasca numai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am citit jumatate din primul volum si deja sunt oripilata, rusinata, scarbita, curioasa si nerabdatoare. Toate in acelasi timp! Unde mai pui ca mi-a dat o stare de excitare de zici ca am fost la manastire pana acum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine zicea sotul unei bune prietene, cea care mi-a imprumutat cartile: "nevasta mea citeste acum o carte care face bine la consolidarea relatiilor intime". (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ete asa ma trezesc ca ma transform in nevasta perfecta dupa ce citesc cartea asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 4 2013, 03:23 PM
Post #228

Fondator eLady.ro

Neataaa!
Cred ca ne loveste astenia de primavara. Altfel nu se explica...
Pe mine ma deprima vremea asta cu soare si nori si iar nori si iar soare... Va vine sa credeti? Inca sint in "winter mood"...imi lipseste zapada. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
De Fifty Shades of Grey am auzit si eu pe la inceputul lui Decembrie, e mare voga in State cu ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Azi e luni si e aiurea... Cred ca nu ma odihnesc bine in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cele 4 randuri despre orice, in fiecare zi, par o idee grozava. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Eu intru in joc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

In alta ordine de idei, se incarca elady mai repede ? Cum vi se pare?

+Quote Post
Teocris
post Feb 4 2013, 03:38 PM
Post #229

V.I.P.

Eu am observat ca merge mai repede treaba (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Macar sa fim noi mai vorbarete, sa profitam de viteza asta de incarcare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 5 2013, 08:24 AM
Post #230

V.I.P.

Neata!
La birou s-a anuntat ca de la 9 la 12 nu va fi curent, deci ma grabesc sa scriu acum cele patru randuri ale zilei de azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aseara am terminat primul volum al trilogiei Fifty Shades of Grey. Prima impresie la cald: nu cred ca sunt o persoana la moda (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu mi-a placut cartea deloc! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Stilul de scris este pueril, vulgar si cusut grosolan cu ata alba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Diana, te intereseaza o recenzie? Dar sa nu te astepti la elogii!
Am avut un somn foarte agitat. M-am tot trezit in timpul noptii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ba imi era foarte cald, ba imi era frig (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Imi arde buza dupa o cafea!
Saptamana viitoare este ziua indragostitilor, dar eu ma pregatesc pentru Dragobete (24 feb) pentru ca atunci sarbatorim, eu si sotul meu, 17 ani impreuna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Va urez o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 02:10 PM