IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Bia
post Feb 13 2013, 05:17 PM
Post #261

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Albi, nici eu nu pot intra de la birou. Imi pare rau ca te-ai despartit de mister al tau. De obicei insotitorii de zbor se cam aleg pe nepotisme, sa stii. Si la companiile mari se intra pe spagi plus experienta multa.

This post has been edited by Stiletto: Feb 13 2013, 05:18 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 13 2013, 05:25 PM
Post #262

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai de unde experienta daca e necesara si la prima angajare? Mare timpenie... Au inceput sa intre oameni cu RDS Bucuresti, Craiova, Cluj... deci isi revine! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

Auzi, cum e la Cancun?

+Quote Post
Teocris
post Feb 14 2013, 09:49 AM
Post #263

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata! Azi e joi! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Cica e ziua indragostitilor. Noi nu sarbatorim azi, ci pe 24, de Dragobete. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Abia astept sa scap de rate! Ma omoara cu zile! Jur ca niciodata in viata mea nu mai fac rate pe mai mult de un an! As fi jurat ca niciodata nu mai fac rate, dar viata asta nu poate fi traita decent fara macar o rata, zic bine?
In drum spre birou, azi, visam la o casuta a mea si ma intrebam cum as vrea sa arate. Cred ca prima regula ar fi sa aiba geamuri mari, prin care casa sa fie inundata de lumina naturala. Apoi imi doresc o bucatarie cocheta si o camara incapatoare. Nu vreau chestii multe in bucatarie, doar cele necesare. Mai vreau o baie luminoasa, cu o oglinda mare. Mai vreau o terasa plina de flori si o gradina mica in care sa ma joc de-a cultivatorul. Imi mai doresc o camera matrimoniala intima, cu peretii ciocolatii si pat de 3mx3m. Fata vreau sa aiba o camera vesela, organizata si luminoasa. Am o problema cu lumina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va place casa mea din vis?

PS vad ca numai eu am aderat la propunerea de a scrie aici 4 randuri pe zi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

PSS o cafea bea cineva cu mine?

(IMG:http://files.myopera.com/anana41/albums/13010482/imikimii%20cafea.jpg)

+Quote Post
Bia
post Feb 14 2013, 11:38 PM
Post #264

make-up artist

Buna! E soare si foarte frumos. Serviciile sunt excelente si māncarea de vis. Chiar nu mă asteptam. Va pun 2 poze. Am prins piscina goală in timpul unor activități.
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/A2B80E65-6FB3-43FB-949B-A3F7F29F87B7-5465-000001140D80F9B8_zps2c4b0df6.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Feb 15 2013, 12:06 AM
Post #265

Fondator eLady.ro

Bia, tu ai mincat de-ala cind erai mica, brava tie, fata! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

Cele minim 4 rinduri pe zi..
RDS Bucuresti tot nu si-a facut update la DNS-uri! Au trecut 15 zile...
Traficul tot scade desi punem si 20 materiale noi pe zi pe site.
Dar sa nu ma enervez...
Azi a fost Sfintul Valentin. Am cerut crini in loc de trandafiri. Nu pentru ca nu mi-ar placea trandafirii, ci pentru ca au ajuns sa nu reziste nici 12 ore in apa acasa. Asa ca atunci cind Ingerul s-a dus dupa flori, i-am spus sa imi ia crini. Pentru ca rezista mai mult, pentru ca au boboci si pentru ca miros dumnezeieste! Asa ca am primit 5 fire de crini bine-mirositori. BTW, un fir de crin se vinde cu 20 de lei in Otopeni, ceea ce mi s-a part exagerat! Mai ales ca trandafirii erau 8 lei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sfantul Valentin a fost o zi cu vreme nasoala la noi. A fost frig si a batut vintul, cerul a fost aproape negru.
Teo, mi-ar placea sa beau cafeluta cu tine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 15 2013, 09:54 AM
Post #266

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Bia, ce frumusete este acolo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Distractie placuta iti doresc!
Diana, am admirat florile primite de tine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Parca le simteam mirosul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Saptamana asta am trait cu 30lei trei persoane. Nu ma intrebati cum, ca nici eu nu stiu. Am devastat camara si am consumat tot ce se putea: zacusca, gem, fasole, untura, varza murata, cartofi, nuci... Am baut o gramada de ceai, noi care faceam ceai de doua ori pe luna maxim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stiti ce este si mai interesant? Ca nu disperam si gandurile negre nu au reusit sa ne atinga. Ne intelegem mai bine ca niciodata si nu ne-am pierdut optimismul. Eu de exemplu sunt ferm convinsa ca anul asta va fi un an minunat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In ciuda tuturor dificultatilor nu avem nici o datorie si nu am ramas in urma cu nici o plata.
Ia uitati ce ascult eu acum:

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/vGUJllF2_C4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sunt cu capul, stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by Teocris: Feb 15 2013, 09:54 AM

+Quote Post
Diana.
post Feb 15 2013, 10:07 AM
Post #267

Fondator eLady.ro

Fata, esti tare! Bravo tie!!!! Din partea mea, tot respectul ! Sper si va urez din toata inima sa va ajute Dumnezeu sa gasiti repede o solutie buna, pentru ca acea camara este totusi limitata in resurse, oricit de gospodina ai fi tu si din pacate nu e sac fara fund!
Am terminat primul volum din Grey si l-am inceput si pe al doilea, am ajuns pe la jumatate. Nu va spun decit la sfirsit concluziile, vreau sa va tin in suspans!
La noi cerul este in continuare inchis, nu prea stiu cum o sa mi se usuce mie rufele cu umezeala asta...
In week-end trebuie sa spal la greu - aka azi si miine, ca Duminica nu spal poate sa stea toata lumea in cap!
Ara mi-o facut greva foamei luni, marti si miercuri, a durut-o burtica si mi-a cam vomat. Insa ieri a rupt tigaita de 3 ori. Probabil ca a ajutat-o si vremea rece sa ii vina ceva pofta de mincare!
Cam astea sint noutatile mele... Va invit la o cafea, asa, de zi de Vineri scurta!
(IMG:http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_592/1300464998sDyN87.jpg)

+Quote Post
Bia
post Feb 15 2013, 06:21 PM
Post #268

make-up artist

In timp ce mister juca volei eu ma bronzam. Mister e cel cu palarie de Cubanez. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/521D229E-075D-4601-A026-587B16F45187-5465-00000145E4966914_zpsf65b79ff.jpg)
Mister lucrand in timp ce eu ma balaceam:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/16A53441-5EB6-494C-8C45-72A0B9B34FF1-5465-00000145E77B2FA9_zps67b78d49.jpg)
Cum ne-au pregatit camera de Valentine's Day:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/A06BC637-D8A3-473C-AF3C-FB8DC270001E-5465-00000145E12ECA79_zpsb3bfc335.jpg)
Eu si tinuta mea la cina de Valentine's Day:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/676A6DF4-BBF0-445D-94FA-A696BBDE2E47-5465-00000145DD4FB450_zpsb73612bd.jpg)
Si piscina mai plina:
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/12F9DA87-93E3-475F-A350-68FFBE520413-5465-00000145EDCC46BE_zpsbabdb03b.jpg)
Astazi sper sa fac mai multe poze. Maine mergem la ruinele mayase si astazi la muzeul maya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by Stiletto: Feb 15 2013, 06:22 PM

+Quote Post
Jo-Anna
post Feb 16 2013, 12:27 AM
Post #269

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

QUOTE(Teocris @ Feb 14 2013, 07:49 AM) *
In drum spre birou, azi, visam la o casuta a mea si ma intrebam cum as vrea sa arate. Cred ca prima regula ar fi sa aiba geamuri mari, prin care casa sa fie inundata de lumina naturala. Apoi imi doresc o bucatarie cocheta si o camara incapatoare. Nu vreau chestii multe in bucatarie, doar cele necesare. Mai vreau o baie luminoasa, cu o oglinda mare. Mai vreau o terasa plina de flori si o gradina mica in care sa ma joc de-a cultivatorul. Imi mai doresc o camera matrimoniala intima, cu peretii ciocolatii si pat de 3mx3m. Fata vreau sa aiba o camera vesela, organizata si luminoasa. Am o problema cu lumina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va place casa mea din vis?

(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) suna f mult ca si casuta mea de vis (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ,
A mea vreau sa fie facuta din materiale naturale ,mai precis din baloti de paie ca sa tina cald iarna si rece vara , si balotii acoperiti cu argila nu cu beton .. sa fie incalzire pe soba musai ca sa fac foc in casa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca sa imi fac fericit si pretenu si restul sa fie incalzire in parket ...
Bucataria sa fie incapatoare nu extrem de mica ca sa am loc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si musai in orice geam sa fie ghiveci cu plante aromatice pt mancare .. Sufrageria inca nu stiu o sama gandesc..

Vreau la etaj sa fie un dormitor nu extrem de mare da incapator sa am trecerea din dormitor la baie exact cum am acu ca sifonier.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .si o camera pt un bebe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

E bine sa visezi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 17 2013, 10:18 AM
Post #270

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata!

Eu nu am reusit sa intru pe forum pana azi. Mi a spus Di ca e de la ei. Acum vad ca merge!

Teo, asta e tot ce conteaza. Sa fiti optimisti si sa nu cadeti prada supararilor!

De maine incep si eu serviciul. Nu sunt entuziasmata deloc, dar decat sa stau acasa... pana mea. La sf lunii o sa ma mut de la mr la mama acasa, pentru ca atunci elibereaza copiiii aia apartamentul. Pana atunci, is aici pe metereze.

Vineri seara am fost prin cluburi si nu am ajuns intr o stare f buna acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ieri am bolit toaaata ziulica. Asadar tre sa fac azi curat si ce mai e de facut!!

Va pup si o zi faina va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 25 26 27 28 29 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 05:38 AM