IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Bia
post Mar 5 2013, 02:38 PM
Post #331

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu mor de somn. Sunt la birou. Trebuie sa plec pana acasa sa mananc dar mi-e lene si mi-am luat un iaurt dar vad ca to mi-e foame.
Cand ajung acasa trebuie sa-mi intind rufele pentru ca le-am lasat in masina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa mai bag o masina-doua apoi. Siiiiii cat se spala ele trebuie sa-mi reorganizez trusa pentru un job, spalat pensule, etc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Multe de facut astazi. Vreau sa mai fac si o praji Monti. Nu m-am hotarat de care inca dar vad eu...
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Mar 5 2013, 04:50 PM
Post #332

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Spor la teaba Bia!
Eu am avut o zi foarte ocupata azi. Nu va ganditi ca am dat pe spate cu muncile pe tarla (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am butonat facebucul si netul de ma dor degetutele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Spuneti voi, nu merit eu o bataie?
Vreau sa plec intr-o vacanta! Ma simt foarte obosita si nu ma odihnesc deloc de cateva zile. Cu toate astea am energie multa, dar nu o canalizez eu unde trebuie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In urmatoarele zile vine pe lume finutul meu nr.2 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt foarte emotionata, de parca chiar eu il nasc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa trebuiasca sa ma uit de costumas si alte chestii pentru botez. Tare mi-s dragi lucrusoarele de bebe (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 5 2013, 10:41 PM
Post #333

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Hello, girls! Ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 5 2013, 11:25 PM
Post #334

make-up artist

Merci, merci, Teolina!
Iete, lume noua! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 5 2013, 11:30 PM
Post #335

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Am reinviat odata cu venirea primaverii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 6 2013, 10:31 PM
Post #336

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!

Imi cer scuze de absenta, dar sapt asta nu am avut timp deloc seara. De azi sunt din nou la mine acasa!

Mi am carat catrafusele, mai am sambata de carat de pe acolo ce mai e de carat si mutarea e definitiva. Sa spunem ca primavara pt mine nu a venit cu foarte multe bucurii, da ma fac io mare!

Acum va pup ca ma bag la nani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 7 2013, 12:58 PM
Post #337

V.I.P.

Buna ziua!
Albinutule, lasa ca te faci tu mare (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Eu am incredere in tine si sunt sigura ca toate ploile ti se vor aranja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cindy, bine ai revenit! Pe unde ai disparut in ultima vreme? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu am un anunt de facut: Mi s-a nascut finul nr.2 (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Am pe fata un zambet de la o ureche la alta de cand am aflat vestea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si pentru ca frumos este sa fac cinste, iaca:

(IMG:http://media-cache-ec3.pinterest.com/550x/59/8c/31/598c31646619361522b794525683a874.jpg)

(IMG:http://fs72.trilulilu.ro/imgs/singer/prajituri-15_f2ee8051c97ad1.jpg)

+Quote Post
albinuza
post Mar 7 2013, 09:08 PM
Post #338

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!! Sa ti traiasca finutul Teo! Sa fie sanatos, sa se mare, frumos, si destept!!

Azi am avut activitate la munca. Am tinut locul unei colege, si a trecut ziua un pic mai bine. Mai am si maine de tinut locul, si de luni o iau iar de coada! Sa ma plictisesc adica.

Ce faceeti maine? Ca io nu fac nimic. Probabil nici nu voi primi nimic...

DI, tu esti bine fata? Ca am vazut ca te a faultat catelu...

Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Mar 8 2013, 06:41 AM
Post #339

make-up artist

Cafeeeaaaaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sunt primaaaaaaaaa!

+Quote Post
Teocris
post Mar 8 2013, 08:43 AM
Post #340

V.I.P.

Neata!

Merci Albi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa stii ca nici eu nu am cunostinta ca azi ar fi o zi mai speciala decat altele, deci... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar sarbatoresc in felul meu: am venit mai repede la birou si mi-am pus muzica la maxim (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Discoteca, ce mai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am mai facut ceva: m-am imbracat frumos si m-am dat cu ruj rosu pe buze. Sunt divina! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana, cum esti cu ochiul? fa-te bine repede! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu va urez la multi ani doamnelor! Sa fiti iubite, respecate, intelese, adorate, venerate, alintate pentru ca meritati! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:http://1.bp.blogspot.com/_yZ2ExuKv9Os/TTnhGzWOKgI/AAAAAAAAAMk/bwpf2Tnkj3I/s1600/tulip-wedding-bouquet.jpg)

(IMG:http://www.cofetariabristena.ro/media/photos/products/Platouri-argintate.jpg)

+Quote Post

100 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:44 AM