IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
kryss_10
post Mar 8 2013, 07:59 PM
Post #341

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

La multi ani, iubitele mele! O primavara frumoasa! Va pup.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Mar 9 2013, 11:20 AM
Post #342

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!!

La multi ani si de la mine fetelor!!! Cu intarziere, dar sincer!!!

Siii la muuuulti aaaaniiiii Elady!!!!!

Io m am trezit de dimineata sa ma duc sa imi iau mucenicii, am fost pe la veterinarul lu Rona sa ii iau ceva anti diaree ca saracuta se cam...pe ea... prin piata sa iau miere si nuca, am facut un pilaf pt rona sa o strang la burta si ii pun si medicamentul in el, si acum stau. Astept sa vina Oiseau la mine!!

Voi ce faceti?

+Quote Post
Teocris
post Mar 11 2013, 09:04 AM
Post #343

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Diana, ce-ti mai face ochiul? Esti mai bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Baba mea a fost una foarte frumoasa, calda si cu mult soare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am primit si o gramada de cadouri (flori, ciocolata, cosmetice) si m-am simtit foarte speciala. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La sfarsitul acestei saptamani avem cheful firmei la cabana, la Riu Sadului. Plecam de vineri seara, dupa terminarea programului, si stam pana duminica dupa pranz. Ca in fiecare an va fi si carnaval. Anul asta nu am nici o idee cum sa ma costumez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Anul trecut am fost arab, acum doi ani am fost clovn, acum trei ani nu s-a tinut cheful, iar acum patru ani am fost bucatar- marinar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sotul meu anul trecut a fost vanator, acum doi ani a fost faraon si acum patru ani a fost om al strazii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Neaparat trebuie sa ma gandesc la ceva pana joi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 11 2013, 02:53 PM
Post #344

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Salutare!
Io acu` 6 zile am fost faultata de Ara din prea multa dragoste- a venit sa ma iubeasca si mi-a tras un capusor in ochiu` drept, de n-am mai stiut ce-i cu mine. Nasol a fost ca m-a prins cu ochiul deschis.
La 1 noaptea eram la spitalul de oftalmo, la urgente. Mi-a bagat doctorita niste ace in ochi, se pare ca aia mica cu blanita ei m-a zgiriiat. Diagnostic: leziune pe cornee.
4 zile nu m-am dat jos din pat. Durere naspa. Acu ` sint ceva mai bine, insa tot cu ochiu` pansat stau... Daca la inceput nu vedeam nik cu el, acu vad dublu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma bucur ca ai adus fata acasa, Albi, chiar voiam sa te intreb dar mi-a fost oarecum sa nu zici ca ma bag ca musca-n lapte...
Teo, sa iti traiasca finutul!
La multi ani de ziua femeii si la multi ani pentru eLady (ca a fost ziua noastra pe 9 martie)!
Pup!

+Quote Post
albinuza
post Mar 11 2013, 07:35 PM
Post #345

V.I.P.

Buna seara!

Di, ma bucur ca esti mai bine! Nu ai ce sa faci la patrupede cand te accidenteaza asa. Mie mi a spart buza Rona odata.

Pai nu am adus o pe ea acasa. Am venit io la ea acasa!

A avut diaree 3 zile. Azi se pare ca e mai bine. O sa ii mai dau medicamentul doar dimineata.

Eu o sa intru pe o activitate la serviciu, dar nu sunt incantata, pentru ca nu imi stimuleaza in nici un fel intelectul... O sa se duca in jos!

Teo, foarte misto chestia cu carnavalul! Iti vine tie o idee cu siguranta!!

Acum o sa ma duc sa fac o baie, ca sa am timp sa ma usuc pana o scot iar pe Ronalina!

Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 12 2013, 03:10 PM
Post #346

V.I.P.

Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Macar acum vezi lucrurile bune dublate, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Azi am cam taiat frunza la caini (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Noaptea trecuta a fost una foarte agitata. M-am saturat sa ma trezesc mai obosita decat m-am culcat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Efectiv trag de mine sa ma ridic din pat dimineata si foarte greu ma trezesc cu adevarat. Multe chestii le fac pe modul automat cum ar fi spalatul pe dinti, pachetelul pentru scoala si micul dejun. Inca mai sper ca este doar ceva trecator si ca se va termina repede (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Aseara am petrecut doua ore in camera junioarei facand curat. A fost relaxare totala pentru mine. I-am reorganizat dulapul de haine si dulapul de carti, i-am aranjat jucariile, i-am sortat hainele si cartile/caietele. Am fost foarte multumita de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Practic am petreceut doua ore doar eu cu mine, cu gandurile mele si cu muzica de la televizor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu m-a deranjat nimeni pentru ca junioara a fost in "vizita de lucru" la o prietena iar sotul si-a facut de lucru la calculatorul din camera noastra.
Seara am incheiat-o foarte frumos cu multe pagini citite si ar fi fost perfect sa am parte si de un somn adanc si fara intreruperi, dar nu toate pe lumea asta sunt perfecte, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Prin urmare azi am venit degeaba la birou pentru ca desi am fost aici, nu am facut nimic important pentru ca nu am fost in stare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2013, 10:46 PM
Post #347

Fondator eLady.ro

Buna seara!
Da, Teo si mi-i groaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Albi, sint in ceata... oricum pupa fata pentru mine - si da-i ceai de menta, la Ara si la Judy si la Boni functioneaza fara gres (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 14 2013, 10:47 AM
Post #348

V.I.P.

Adaug inca o noapte chinuitoare la sirul lung ce s-a format (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Neata!
Azi nici vremea nu ma ajuta sa-mi revin. Este foarte gri si ploua. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si cand ma gandesc ca joia este ziua mea preferata...
Am o stare de plans de-mi vine sa plec acasa. Ma simt foarte sensibila si abia imi opresc lacrimile care stau sa-mi inunde ochii. Ce nu inteleg este de ce am starea asta pentru ca motive adevarate de plans nu am si nici in apropierea armatei rosii nu ma aflu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) La naiba cu toate!!!!! M-am saturat!!!!
Trebuie sa ma duc la magazinul de inchiriat costume de carnaval sa vad daca gasesc ceva pe ultima suta de metri pentru cheful firmei si nu am nici cel mai mic chef sa fac asta.
No ca v-am demoralizat destul pe ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Va urez sa aveti parte de o zi mult mai buna decat am eu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 14 2013, 12:09 PM
Post #349

Fondator eLady.ro

Esti depresiva- astenia de primavara isi tine prelegerea la tine-n cap. Ai nevoie urgent de nicte vitamine, Teo.
La mine e innorat si urit. O fi Joi, insa in sufletul meu e Luni...
Daca ar fi trebuit sa merg la un carnaval, proabil mi-as fi pus un cearsaf pe mine si m-as fi prezentat drept stafia mumei-padurii. Ca asta imi e starea de spirit...

+Quote Post
albinuza
post Mar 14 2013, 07:22 PM
Post #350

V.I.P.

Buna seara!

Da, si io ca si tine azi, mai ca nu am izbucnit in plans la serviciu. Da ma duc sa beau o bere acu, si o sa mi revin sau o sa ma deprim mai tare.

Pai Di, m am mutat de la mr. la mine acasa. Unde e si cainele. Deci a venit io la ea. Ii dau ceai de menta doar ca refuza sa bea. Ii dau ce ii dau, si dupa aia ii mai dau si apa ca se dezhidrateaza.

O intind acum! Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Di, tu cum esti?

+Quote Post

100 Pages V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 07:39 AM