![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stiam ca Rona era la niste prieteni, bre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da` acu` ma bucur de nu mai pot ca ii iar cu tine si tu cu ea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Is bine... doar ca imi vine si mie sa bocesc, fir-ar! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna!
Diana, imi pare rau sa aud ca esti accidentata. Fa-te bine si repede! Teo, Albi, va pup! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-a trecut aproape de tot, Bia! Ma mai doare, insa vad.
Azi tatal Ingerului a fost dus la spital cu ambulanta,suspect de AVC (atac vascular cerebral)... dar a fost un AIT (accident ischemic tranzitor). Normal ca ne-am speriat de numa-numa pina sa aflam ca nu era atac cerebral, insa omu` tot nu se linisteste! Dupa-masa m-a sunat vecina, a gasit-o pe sora lui Judicut, disparuta de aproape un an si a adus-o acasa! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu maine trebuie sa merg la o zi de nastere. Sunt cam cu fundu-n sus asa fiindca am renuntat la anticonceptionale acum 21 de zile si de atunci ma lupt cu un ten oribil. M-am umplut de eruptii si arata fix ca niste bube cu coaja majoritatea. Coaja aia aspra care se acopera ea cu machiaj dra ramane texturata si arata ingrozitor. Imi vine sa ma arunc de la etaj fiindca eu sunt foarte orientata catre un ten sanatos. Sunt sigura ca fie organismul scoate toxinele existente in pilule, fie hormonii isi fac de cap groaznic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((((
|
|
|
![]()
|
|
Mi-i somn. Sint prea obosita. Psihic.
|
|
|
![]()
|
|
Salutare!
Ce mai faceti voi? Teo, pe unde esti, ai lipsit de la apel ieri, ce se intimpla? Albi, ce faci? Ce face Rona? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am picat si io acasa.
Rona e bine... nu stiu ce are, ca refuza sa doarma la locul ei. Insista sa doarma cu mine in camera. Unde nu are voie. Si ea stie asta. Nu stiu de face asta. A inceput de vineri. Si in mom asta plnage la usa. Nu stiu ce a apucat o. Nu a mai facut niciodata asa! In rest, pana mea. E greu cu readapatarea la viata de om singur, dorm ca un rahat, is obosita rupta... sper sa ma obisnuiesc curand! Bia, vrei sa faci bebe? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Intra ea Teo in seara asta!! Ce face sora lui Judy? |
|
|
![]()
|
|
Iti spun eu ce a apucat-o pe Rona - ii este frica sa nu te piarda iarasi, draga de ea, i-ai lipsit mult. Pur si simplu vrea sa stea linga tine, pentru ca te iubeste. Poate ii faci o poza fetei, ca mi-i dor de ea!
Poc-poc/ aka Rina a "suferit" o tunsoare zdravana, o baie, un tratament antiparazitar intern si extern si zilele astea baga-n ea ca disperata si doarmeee ca un bebe. Nu mai are voie pe cimp, de frica sa nu o "stearga" iar. Am fost simbata seara la ei si nu s-a dezlipit de mine, e la fel de lipicioasa ca inainte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa apara Teo, ca am inceput sa imi fac griji... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nuuuuu! Doamne FERESTE! Mi-era rau de la ele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am patit asta de la diane35. Care a fost intial conceput drept medicament contra acneei...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:43 AM |
|