![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu le iau de cativa ani si nu am facut pauza. De cateva luni insa am inceput sa ma simt foarte rau. Plus ca mi-a disparut complet libidoul (100% adica), sangeram aiurea, aveam dureri de cap infernale (ajunsesem sa iau in fiecare zi cate 2-3 Ketonal Retard ca sa pot sa ma ridic din pat si sa fac ceva), pielea mi se usca incredibil de tare (daca am ajuns sa-mi dau cu crema de galbenele pe fata si sa se absoarba in nici 30 minute de zici ca nu m-am dat nimic). Ma rog... Acum vad ca-mi revin si fata incepe sa mi se vindece usor usor. Si un lucru DE MENTIONAT! Ficatul mi-e si el afectat cam naspa. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
A, si am luat Logest. This post has been edited by Stiletto: Mar 19 2013, 09:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru ficat ia niste liv52. Si musai odihna, regim (fara prajeli), multe legume si fructe, miere de albine si lamiie amestecate si ingerate instant dupa.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Iau DoubleX de la Nutrilite, care contine si un complex de B-uri, etc. Il iau de o saptamana doar, insa. M-am trezit tarziu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Liv52 am luat la un moment dat dar am renuntat la el. Legume si fructe mananc cu tona! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miere nu pot papa ca-s alergica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Merci pentru sfaturi! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am sunat-o pe Teo, ca intrasem in fibrilatii...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa zic repede ca sunt bine si ca nu v-am uitat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am avut niste zile foarte incarcate si pline pline pline. Acum intra toate in fagasul normal si sper ca maine sa va dau de baut ca doar e joi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va pup inca o data si va las ca ma bazaie saf la cap cu niste hartii:) S-aveti o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu imi era ca nea-ai uitat, ci sa nu fi patit ceva... Bine ca esti ok!!! Pup!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Ci fac fetili? Eu cu Oiseau pe acasa! Azi m a sunat unul din sefii din Italia sa ma cheme inapoi. Le am zis sa se gandeasca si sa imi faca o oferta! Nu m au mai sunat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Voi sunteti bine? Ma bag la nani acum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai ai rabdare, ca o sa te sune. Negociaza bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa cu cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Azi am schimbat teava bulita din hol. In sfarsit nu mai am apa pe hol. Eram terminata.
Acum mi e somn de lesin, dar am bagat la spalat neste blugi, si tre sa astept sa ii intind si pe deasupra sa scot si cacatelul afara. Voi ce ati facut azi? |
|
|
![]()
|
|
Smotru big time... Is frinta de oboseala!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:04 PM |
|