IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Diana.
post Mar 26 2013, 04:23 PM
Post #381

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Saru mina. Nu pot spune mai multe, mai sint si ochi pe-aici si nici la telefon nu poci spune, ca am "urechi" prin preajma.
Nu va ingrijorati, Dumnezeu e mare si stiu ca o sa fie bine tot, insa mai e nevoie de timp.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Mar 26 2013, 09:40 PM
Post #382

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Di sper sa treci cu bine peste tot!

Eu am facut baie si acum astept sa se termine masina cu cearsafurile pe care le am folosit cand m am inundat o sapt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sa o duc pe asta mica afara, si dupa aia nani.

Sapt viitoare poate ii fac si niste poze. Ca o sa am apartul foto. Deocamdata e la ex mr!

Vineri plec la o prietena la Fieni, ma intorc duminica. La serviciu am un maldar de nervi, cu concediul. Ne obliga sa ne luam cate 3 sapt consecutive. Si evident, eu am picat fix ca cucu. Ca is stabilite toate. Si practic de pe 3 mai pe 26 oct, nu este nici macar o zi libera! Pai io ce fac? Imi iau concediu in noiembrie? 3 saptamani? Luni sunt libera ca e pastele catolic. Pe concediul meu evident!!! De kkt! Am zis ca daca nu se rezolva in vreun fel, io in august nu mai continui contractul si sanatate si la gara!

Ma duc sa intind alea!

Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 27 2013, 08:18 AM
Post #383

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Servus!

Albi, nu poti face schimb cu o colega? Sau ia-ti concediul in perioada sarbatorilor si atunci ai si mai mult concediu (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cum Dumnezeu ai reusit sa te inunzi o saptamana? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Dienusule, m-am gandit la tine aseara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper ca o sa vii cu vesti bune in cel mai scurt timp (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
E mi-s tare fericita ca am reusit sa trec de inca o luna crizata. Este adevarat ca nu am platit luna aceasta toate utilitatile, dar macar ce este important (rate, chirie, cursuri junioara, telefoane) este platit la zi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Sotul meu are promisiuni de angajare abia din luna iunie, deci trebuie sa strangem din buci inca 2 luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu ma plag. Sunt multumita ca salariul meu ne permite totusi sa traim decent si sa platim majoritatea chestiilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In alta ordine de idei, saptamana viitoare, luni sau marti, junioara are concurs la gimnastica ritmica. Sa-i tineti pumnii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
S-aveti si azi o zi minunata!

(IMG:http://farm6.static.flickr.com/5256/5529624001_d7e1d6e776.jpg)

This post has been edited by Diana: Mar 27 2013, 12:27 PM

+Quote Post
Diana.
post Mar 28 2013, 11:19 AM
Post #384

Fondator eLady.ro

Salutare!
Teo, toata lumea e in rahat cu banii, utilitatile au venit ingrozitor de mari pe timp de iarna. Si partea nasoala e ca au venit pe 4 luni, cumulate... Nu vreti sa stiti!!! Am crezut ca fac infarct. N-am facut, insa m-am umplut de bube pe moaca instant.
La noi a nins si ieri seara, azi a iesit soarele si in week-end au anuntat temperaturi de 18-20 grade, cu plus.

+Quote Post
Teocris
post Mar 28 2013, 11:34 AM
Post #385

V.I.P.

Neata!

S-a aflat in sfarsit ziua in care sunt programate fetitele din grupa lu Teo sa participe la concurs, dar ora tot nu se stie. Cica intre 9 si 13 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) O sa stea imbracata in costumas atatea ore, in culise, in curent (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Sa vedem cum va fi pana la urma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si azi a nins dar cu fulgi mici mici si nu apuca sa se astearna zapada pe jos. Este frig si inorat. Tare mi-e dor de un pic de soare!

Diana, imi pare rau ca ai suparari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) S-or rezolva ele pana la urma, ca toate au rezolvare pe lumea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ramai optimista! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Va invit la o cafea, sa mai uitati din cele suparari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://media-cache-lt0.pinterest.com/736x/84/6b/58/846b583f676cc568dcca69fe81dd740a.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Mar 28 2013, 11:38 AM
Post #386

Fondator eLady.ro

Buna cafeaua, saru` mina!
Si ce o sa faca, o sa tina copiii acolo, dezbracati?! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Albi nu cred ca isi poate lua concediu cind vrea, ci cind o programeaza aia... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 28 2013, 01:43 PM
Post #387

V.I.P.

Pai cam asa se preconizeaza (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si abia a trecut printr-o raceala cu lipsit de la scoala, doctor si medicamente saptamana trecuta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu sper sa se faca ceva in acest sens. Oricum, sotul meu merge cu ea si sta cu ea pana intra in concurs. A zis ca daca vede ca este frig sau ca nu sunt conditii de stat atata vreme in costum (ca ala de baie!) o ia si o duce acasa. Sper sa nu se ajunga la asta.
Cred ca organizatorii nu au luat in calcul frigul din ultima perioada (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 28 2013, 04:35 PM
Post #388

Fondator eLady.ro

Sau o tine imbracata pina la jumatate de ora inainte de concurs cind ii pune costumasul de gimnastica... Sper sa fie insa macar putina caldura. Daca nu em iei copilul acasa.

+Quote Post
albinuza
post Mar 28 2013, 10:31 PM
Post #389

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!

O sa se incalzeasca semnificativ afara, deci poate ca o sa fie bine Teo!!

Ce fel de bube Di? De la stres? Pe mine ma apuca mancarimile cand am socuri sau is stresata.

Concediul nu pot sa il schimb cu nimeni. Cine credeti voi ca isi lasa concediul din vara ca sa mi l dea mie? Nasol este ca sunt 3 sapt. Daca erau 2, altfel se aranjau lucrurile! Dar paana meaa!!

Ma duc sa imi caut cateva lucruri pe care vreau sa le iau cu mine maine, si ma bag la nani. I am facut baie lu fetita, si mie, suntem fresh amandoua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 28 2013, 11:09 PM
Post #390

Fondator eLady.ro

Dap, de la stres, Albi. Pupa pe Rona din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
E aiurea. De fapt stau si ma intreb ce o mai fi ne-aiurea pe lumea asta, ca mie toate mi se par aiurea...

+Quote Post

100 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:53 PM