![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Ce fac fetele? Teo, si eu zic sa mergi la medic cat de curand. Vezi ca daca nu trece sangerarea se poate face ceva, cred ca o injectie, sa o stopeze. Te anemiezi daca pierzi atata sange si in decurs de atatea zile. Diana, te simti mai bine? Eu sper ca da! Ca prea ai racit anul asta ca pentru toti anii anteriori. Berbecutza, salutare! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De fapt ma apropii de perioada de virf a racelii. Ultima data am racit in octombrie, cind am fost acasa, erao viroza de fapt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Teo, cred ca inseamna ca esti o persoana cu foarte multa imaginatie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
A, si ca sa radeti. Lucrez la un site cu echipa tehnica, un fel de agrgator pentru jocuri android si am instalat un IP.Board. Chinuindu-ma eu sa caut un Language Pack in Romana am si gasit. Fericita l-am instalat si ce credeti? "Membrii" scris peste tot, peste tot! Sa mor, nu alta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iti dai seama cine a facut traducerea, nu? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
E ziua lui mister pe 9. Pe 1 a fost a colegului de apartament. Se pare ca fufele alea de la firma vor petrecere in Bamboo. Numai de Bamboo nu am eu chef si mister e incantat. Nici macar nu am reusit sa ma tin de dieta asa ca sa arat si eu ca un om. O sa ma duc sa fiu frustrata si intepata toata noaptea cand eu aveam de gand sa-l scot doar la o cina draguta.
|
|
|
![]()
|
|
Pai spune-i ca vreti sa petreceti seara doar voi doi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
I-am zis si a rezolvat-o zicandu-mi ca mergem si la cina si in club. Sunt super ciufuta pe tema asta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bia, tot nu ai scapat de fufe? (IMG:style_emoticons/default/sniper.gif)
Btw, cred ca ai scris si tu o data de dieta Dukan, am o cunostinta care a slabit 20 de kg cu dieta asta, in 2-3 luni (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) si alta 10 kg in 2 luni. Mi se pare fantastic. Teo, felicitari pentru micuta gimnasta!!! |
|
|
![]()
|
|
Ma, nu dieta Monti e problema! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Faptul ca nu ma tin de ea e problema! Haha! Incep dimineata si pana seara mananc gogosi si alte minuni!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Sorry de disparitie, da nu am avut cam nik de zis...
Teo, ce ai visat tu, inseamna ca am vrut sa schimb ieri un bec, si cand am aprins luminca s a ars (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si era bec de 100. L a cumparat Oiseau. Ca pe aici nu am gasit, si vroiam sa il inlocuim in baie, ca nu se vedea ca lumea. SI ciuciu color!! S a ars (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In alta ordine de idei, weekendul trecut am fost la Fieni la o prietena, si e tare greu sa recuperezi 2 nopti pierdute. Aseara am iesit in club, si azi epuizata. DIn nou in alta ordine de idei, Oiseau si a rupt azi o mana. A cazut cu rolele, si a bagat mana dreapta la inaintare, si s a rupt. Acum are mana in ghips si 3 sapt de stat cu ea asa. Bine ca nu e grav! BIa, da nu poti sa stai acasa daca nu vrei sa mergi? Teo, ai grija cu sangerarea asta! Felicitari pentru pustoiaca!! Va pup acum, ma bag la nani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:06 PM |
|