![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi e luni. E frig. Bate vintul si e inorat, desi nu prea tare spre deosebire de ieri. Vreau soare!!!!
Bia, cum a fost in final? Cindy, e adevarat, am si eu o vecina pe Dukan si a dat jos vreo 12 kg in aproape 2 luni. Numai eu sint nesimtitta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Albi, transmite sanatate lui Oiseau de la mine! Saraca de ea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Deci asa Albinutule, am stiut eu bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi pare rau pentru Rozy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pup-o din partea mea! :* Am tot auzit de dieta asta Dunkan (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Este chiar asa buna? Am vazut ca foarte multe bloggerite tin dieta asta cu sfintenie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E buna dar e greu de tinut! Cel putin pentru mine. Mananci foarte multe proteine si foarte multe legume iar dimineata trebuie sa papi niste tarate cu iaurt degresat, etc. Fructele nu-s permise mai deloc si tot asa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cu fructele oricum nu sunt mare prietena, deci nu ar fi o pierdere pentru mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ia sa caut si sa aprofundez subiectul asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Vezi ca e un site despre Dukan de care ma ocup eu acum, dar nu reusesc sa imbunatatesc nimic vad (lol)! Nu vreau sa pun linkul dar iti dau PM, ok?
CORECTIE: Foarte putine legume, am vrut sa zic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Stiletto: Apr 8 2013, 08:15 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca ar fi frumos si mai ales fair play sa discutam aici despre dieta dukan, nu crezi, Bia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Neata!
Ma doare in gat! Mai bine ma durea in cot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tusesc ca un magarus si mi se infuda nasul seara, la culcare. Nu am dormit deloc bine si ma doare si spatele. Dar viata e frumoasa si merita traita! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A, ma doare si capul! Minunat! (IMG:style_emoticons/default/mah.gif) Saptamana asta mergem cu junioara sa-i facem pasaport. Stiti ce program este la servicul pasapoarte in municipiul nostru minunat? Nu? Va zic eu : joi 10-14!!!!! Ce naiba de program e asta? Patru ore pe saptamana?!? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si ma costa o caruta de bani distractia asta 270 lei taxa pasaport + 32 lei taxa consulara. Ziceti voi, nu-i asa ca este minunat? (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) Trebuie sa incep sa umblu prin magazine sa cumpar dragalasenii mici pentru botezul din luna iunie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doamne, uitasem ce dragute sunt lucrusoarele de bebelusi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si ce scumpe sunt!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) 80 lei un pantalonas si o camasuta?!? 115 lei o pereche de adidasi mititei?!? 45 lei o bluzica ?!? In felul asta cumpar eu ciuciu! Nu e minunat? (IMG:style_emoticons/default/shutup2.gif) Si daca totul este minunat si perfect, ia sa ne bem si noi cafeaua pe ziua de azi, ca sa gandim mai limpede si sa ne treaca euforia (IMG:style_emoticons/default/stupid.gif) (IMG:http://media-cache-ec2.pinterest.com/736x/b6/86/2f/b6862f0fe048550540bff037b680c1b5.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Vreau si eu din cafeaua aia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nici mie nu mi-a trecut raceala.
|
|
|
![]()
|
|
Am scris la Dukan, eu sunt 100% contra acestei diete. Mi se pare incredibil de nesanatoasa!
|
|
|
![]()
|
|
Daaaa, da` sa o vezi pe Nicoleta mea cu 15 kile mai slabaaaa... as risca! Zau, is prea disperata .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:02 PM |
|