![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neataaaa! A iesit soarele! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata la amiaza!
Am mai auzit una ieri: cica daca ai un cactus in casa, riscul de a face cancer este mai mare din cauza lui (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu stiu de unde pana unde concluzia asta mirobolanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma uimesc oamenii astia cu gandirea lor ingusta, care cred toate tampeniile de pe lume (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu cu Monti am slabit cam 1kg/saptamana si ajungeam destul de repede la perioada de platou, ceea ce nu prea facea bine la moralul meu scazut. M-as risca cu Dukan o perioada, sa scap de balastru (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Balast, fata, nu balastru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
E soare. E, in sfirsit, soare! Zau ca m-am saturat de ploi si vreme urita. Asa ca va mai spun inca o data! E SOAREEEE! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu stiam ca un cactus aduce nefericire si ghinioane in casa, de cancer nu auzisem insa nimic. Pina acum, evident! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Exista platou si la Dukan, multe fete se plang dar din pacate organismele se mai opresc si ele din slabit si de-aia trebuie insistat cu dieta pe care o tii (nu ma refer la cea bazata pe calorii). Eu nu am stagnat cu Monti decat atunci cand mancam de faza a doua, si asta pentru cateva zile...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Balastru ca e albastru (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Situatia e albastra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Superstitiile astea sunt de cacao (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cum poti sa dai vina pe o plantuta mica pentru situatia ta? E ca si cum as zice: da, sunt antisociala, nu am prieteni, ma cert cu toata lumea si am ramas fara job, iar asta e numai din cauza afurisitului de cactus ce-l am in geam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma lasi?!? |
|
|
![]()
|
|
Nu te las! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Stiu ca exista platou, mi-a zis Nicoleta. Acu` ce-o fi, o fi. Intru pe Dukan de miine si-om vedea.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bafta!
De maine si eu la Monti faza 1 STRICTA! Sunt curioasa daca dau jos 10 kg in ritmul Dukan si asa cum am mai dat in trecut, in timpul ala de care vorbeam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
10 kile? Da` tu vrei sa dispari de pe fata pamintului sau ce?!
La noi e soaaaaare! Ieri noapte a plouat, insa acum s-a lipezit cerul! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ma, am ajuns la 71 cu mancat de-aiurea. Deci da, 10 kg pana in mai, apoi tin faza a doua 3 luni si intru iar in toamna la dieta cu faza 1. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca sa nu se lase pielea, caci nu mai am 20 de ani ca data trecuta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:26 PM |
|