![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! Teo, sper sa iti iasa freza. Io mi-s cu curu`n sus pe ziua de azi. Sper sa imi treaca repede...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu am o stare de blegaciune azi. Ma duc la sala la 7 poate-mi trece. Merg la Afro Aerobic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!!
Io iar se pare ca am facut o pauza. Nu neaparat voita. Cum am zis, de la munca nu pot sa intru, si acum ca e si sis acasa, nu prea mai prin laptopul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io is bine in mare parte, am doar un junghi la gat care ma tine de o sapt si ma doare si capul de la el. Dar cu aerul conditionat de la munca ce imi bate direct in teasta, nu stiu cum o sa rezolv situatia! Azi am vrea sa ne tundem. Sa vedem daca o sa mearga! Voi ce mai faceti? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca vremea e de vina pentr starile noastre schimbatoare. La mine e soare si frumos afara, de-aia vreau sa mai spal, ca o sa se usuce repede si o sa miroasa fain.
Ieri am spalat 3 paturi si 2 pilote care s-au uscat intr-un ceas, ca batea si vintul... |
|
|
![]()
|
|
Salut! Io is cam amarita. Aruta e bolnavioara, a facut o criza de bila .
Acum sintem sub tratament, o sa refacem analizele in 2 saptamini pentru ca e suspecta de pancreatita. Si fata mea e prea grasa: are 36,7 kg. Acum doi ani ma plingeam ca e prea slaba, acum e prea purcelus... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
BUna ziua!
Eee e tanara Ara, o sa isi revina. Dar intr adevar e grasuta! Io am facut un spanac. Si am pulpe la cuptor, si am o foame de mi vine sa plang. Dupa ce papam, fac si o prajitira cu mure ceva!! Voi ce ati facut in weekend? |
|
|
![]()
|
|
Munci! La greu! Azi a fost ziua tatalui meu, miine e ziua fetei - Ara implineste 5 ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu mai e tinerica - la boxer e deja la virsta a doua... :|
Eu am facut azi prima data gratar. Singura! Cap-coada! Si acu` mi s-a sculat de spanacu` tau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Neata!
O zi insorita, cu vint. Acum sint vreo 12 grade. Azi vom avea chiar 20 - o zi perfecta pentru spalat si intins rufe, ca sa miroasa frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bea cineva o cafeluta cu mine? (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/md_zpsdbfaf4b7.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Pup si eu fata bolnavioara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa se faca repede bine! Eu am o freza foarte misto (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Chiar imi place de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-mi cereti poze ca nu va dau! Credeti-ma pe cuvant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la noi este foaaaaarte frumos afara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E soare, e cald si e primavara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sambata am reusit in sfarsit sa spal si eu hectarele de geamuri de la balcon (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Mi-a luat vreo 3 ore, dar acum tot pe balcon as sta, asa de fain e (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-veti zi faina! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Ma bucur sa va regasesc, fete dragi! Nu am mai intrat aici de...secole...nu de alta, dar nu stiu de ce nu ma lasa. Am sters cookie-urile, am facut tot ce se spunea la topicul cu pricina si tot aiurea mi le arata. Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:43 AM |
|