IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Teocris
post Apr 25 2013, 02:22 PM
Post #461

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bine ai revenit Philiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce noutati ne aduci? Ce mai faci?
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 25 2013, 03:58 PM
Post #462

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu trec printr-o perioada foarte grea. Sa nu va suparati pe mine. Moralul meu e varza, asa ca o sa scriu mai multe cind o sa imi revin. Va pup!

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 25 2013, 10:08 PM
Post #463

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna fetelor, ce mai faceti?

Eu nu am multe noutati, doar ca nu prea am mult timp la dispozitie, asa ca nu prea am mai postat, dar v-am citit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Diana, imi pare rau ca nu iti este bine.. Daca simti nevoia sa te descarci sunt aici! :*

+Quote Post
Teocris
post Apr 26 2013, 09:36 AM
Post #464

V.I.P.

Helo!
Diana, sper ca nu este nimic grav (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Te astept cu vesti bune! Ce face Ara? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Globe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Incet incet se aduna fetele de pe drumuri (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Inca o zi calduroasa se anunta si azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai este foarte putin si vine Pastele. Deja ma gandesc ce bunatati conforme cu dieta sa fac, astfel incat sa fie multumita toata familia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mai am geamuri de spalat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si parca vad ca dupa ce termin da o ploaie si le face la loc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) As vrea sa spal si covorul din bucatarie, ca este murdar tare si mai vreau sa fac curatenie la sange in dulapuri ca iar s-au umplut pana la refuz (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Deci, mi se arata un sfarsit de saptamana foarte incarcat iar...
Va invit la o cafea, sa va vina inspiratia pe ziua de azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://media-cache-ec3.pinimg.com/736x/87/c0/70/87c0700b9989df2662b307a748681bd4.jpg)

+Quote Post
Philia
post Apr 26 2013, 11:11 AM
Post #465

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Ce primire frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu sunt bine, casatorita, cu una bucata copil de 1 an si 3 luni.
Acum ne canalizam pe cariere, incercam sa punem pe picioare un birou de mediere a conflictelor, dar drumul e anevoios (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Diana, sper sa treaca perioada asta urata!
Eu ma bucur de vremea asta frumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si cel mic la fel. E bronzat tot...

+Quote Post
albinuza
post Apr 27 2013, 07:54 AM
Post #466

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!

Di, sper sa iti revii repede! Te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Sa iti traisca puiul si sa fii fericita Philia!

Si eu m am gandit sa fac cursul ala de mediator, dar nu am nici un fel de intrare pe nicaieri si am zis ca mai astept!

Eu joi am fost libera ca a fost eliberarea Italiei, si am frecat si eu kilometrul de geamuri de la balcon. Mie mi a luat 5 ore Teo. Cu tot cu curatenie in balcon. Plozii aia de au stat inainte la mine nu cred ca au facut curat in adevartul sens al cuvantului vreodata. Am sters la termopanele mele albe, care nu mai erau albe, de mi a iesit pe ochi. Seara am facut niste paste cu fructe de mare, si am iesit afara cu o prietena din Bucuresti, si la nani pe l 2 jumate. Rupta am fost ieri. Azi o iau de la capat cu curatenia ca mai e!!

Gata, va pup! Weekend fain!

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 27 2013, 12:31 PM
Post #467

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu trebuie sa fac curatenie generala si am decis sa chem fata care-mi face curat de obicei si sa scap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Teocris
post Apr 29 2013, 09:58 AM
Post #468

V.I.P.

Albinutule, cred ca tu ai blaconul mai mare decat al meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 5 ore??? Mult, foarte mult!!! Dar cineva trebuie s-o faca si pe asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Philia, ai bebe mic?? Sa-ti traiasca si sa aiba o viata minunata!!! Felicitari!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Vad ca te apuci si de chestii serioase. Multa bafta iti doresc! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Sambata am fost sibgura acasa si am reusit sa spal si restul de geamuri (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) De haine inca nu m-am apucat, dar cred ca le dau si pe ele gata zilele astea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In schimb am gatit si am experimentat retete noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Duminica am fost la parintii mei, la gratar si am mancat o saramura de peste minunata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt mandra de mine ca am rezistat tentatiei de a gusta din fleica de porc, mici, prajituri si alcool (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Va urez o zi minunata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 30 2013, 10:53 AM
Post #469

make-up artist

Suuuper. Ce chef am si eu de un gratar!

+Quote Post
Bia
post Apr 30 2013, 10:08 PM
Post #470

make-up artist

(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/Inbox665messages24unread_zps5873acf9.jpg)
E corecta exprimarea DAR cand am vazut notificarea unui email nou am cascat larg ochii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))) Cred ca puteau sa reformuleze...

This post has been edited by Bia: Apr 30 2013, 10:08 PM

+Quote Post

100 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:33 AM