![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Paste fericit fetelor, cu tot ce va doriti! Eu nu am mai plecat la biserica in seara asta, nu am starea necesara, asa ca am preferat sa stau acasa! Voi cum petreceti Pastele? Va pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello!
Nici eu n-am fost la biserica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maine mergem la ai mei pentru masa de Paste. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hristos a Inviat! (IMG:style_emoticons/default/easter.gif)
Ce fac fetele? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Adevarat a Inviat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt acasica, rupta de somn. Nu am putut inchide un ochi azinoapte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De ce? De la caldura?
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Hristos A Inviat! (IMG:style_emoticons/default/easter.gif)
Eu ma chinui cu niste produse cosmetice. Trebuie sa le inserez in Magento si sunt peste 600. cred ca am facut cocoasa, iau o pauza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Voi ce faceti? cum a fost de sarbatori? Si eu sunt cam obosita, nici eu nu prea am dormit. De nervi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Bia, probleme de corazon? Asa ma tenteaza crema aia Nivea din reclama de pe elady...............cred ca de nervi intru asa intr-o stare de cumparaturi beautyshenii ca termita. Rad tot. Noroc ca n-am bani. Noroc?! This post has been edited by berbecutza: May 7 2013, 01:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Berbe, relatia mea e minunata.
Nu am putut dormi deoarece am tras un pui de somn seara de la 7 la 10. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
E! atunci, se rezolva! Mai bagi un puiuc de somn, si gata!
Pe mine ma indispune caldura asta sufocanta care se instaleaza. Bine ca azi mai bate vantul. Si asa sunt irascibila de la mama natura, nu-mi trebuie caldura ca in vara anului trecut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Hristos a inviat, dragelor! Eu abia acum am mai putut intra, ca am fost in concediu prelungit si cu plodut acasa nu pot face nimic. Va multumesc pt vorbele frumoase! |
|
|
![]()
|
|
Adevarat a Inviat, Poke!
Ai un bebe superb! Ce virsta are acum? Nivea Q10 am folosit din 98 chiar, pe atunci mi-o procuram din Grecia, la noi nu o adusesera inca; mie mi-a placut si m-am inteles cu ea bine, pentru ca am tenul uscat. Acum am una de la aver care mi-a placut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 12:51 AM |
|