IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
Philia
post May 8 2013, 10:19 AM
Post #481

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Multumesc, Diana!
Are 1 an si 4 luni, dar ma inteleg cu el ca si cu un om mare. Am fost o norocoasa, pot spune ca nici nu am stiut ca am copil mic.Nu a avut colici, doarme noptile (cu mici exceptii, acum 2 nopti s-a trezit si canta cocosul in curte. Si cum canta cocosul, asa imi canta si el mie la 3 dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) Cat mi-era de somn, nu am putut sa nu ma amuz.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post May 8 2013, 01:16 PM
Post #482

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Hristos a inviat!
Am inviat si eu dupa o vacanta de o saptamana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte linistite au fost sarbatorile astea si au fost pe placul meu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am puturosit cat incape, am mancat mancare buna si conforma cu dieta, ca nu am uitat de ea, am vazut o gramada de filme si am inceput inca o carte (trei in total!) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voi cum sunteti? Cum ati petrecut?

+Quote Post
Bia
post May 8 2013, 11:39 PM
Post #483

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Ce carti citesti, Teo? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am inceput Fifty shades of Grey (mda, la un an de la aparitie m-am apucat si eu de ea) dar nu imi place de nicio culoare... :| Ma asteptam la altceva, erotic dark, psycho... nush... dar nu chick erotic lit... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Teocris
post May 9 2013, 02:38 PM
Post #484

V.I.P.

Bia, al doilea volum mi-a placut cat de cat, pana atunci e o porcarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Diana, tu cum mai esti? Ai iesit din "galeata" ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu am incepute si neterminate urmatoarele: O zi, Multumesc pentru amintiri si Manuscris gasit intr-un buzunar.
Azi am primit coletul cu cartile de capatai pentru Dukan (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Abia astept sa rasfoiesc cartea de bucate conforme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stiti ce ascult eu acum? Mihaela Runceanu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/yF3LmXqZj3I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

+Quote Post
Bia
post May 10 2013, 08:57 AM
Post #485

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Salutare!
Thanks, Teo! Deci nu e numai parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post May 11 2013, 09:32 PM
Post #486

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bia, stai sa vezi, tensiunea creste insa in final e un FISSSSSSSSSS enorm!

+Quote Post
Teocris
post May 13 2013, 07:15 AM
Post #487

V.I.P.

Neataaaaa! V-ati trezit?
Eu imi beau cafeaua si bantui pe net pana incep programul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am avut un sfarsit de saptamana foarte frumos si linistit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ieri am fost la iarba verde pe un deal de langa oras, deal pe care inca nu am ajuns niciodata de cand stau aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fost foarte frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O multime de salcami cu parfum imbatator, iarba grasa si deasa, aer curat, liniste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Neaparat o sa mai mergem acolo (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Foarte cald a fost zilele astea! Zici ca suntem in toiul verii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Azi vad ca este inorat si sper ca va ploua un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Va doresc o zi minunata si o saptamana buna!

(IMG:http://media-cache-ec3.pinimg.com/736x/5d/7b/74/5d7b741a236d6d7b7e67a686c58402d6.jpg)

+Quote Post
albinuza
post May 13 2013, 07:19 AM
Post #488

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!

Eu o iau cu inca o saptamana de la capat. Io nu mai fac nimic, de aia nu prea scriu. Ca nu am ce! Viata mea e la fel de plisctisitoare si lipsita de orice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Di, tu esti bine?

Va pup si o saptamana buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post May 13 2013, 11:23 AM
Post #489

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello si pupici!
Nici eu nu am ce noutati sa va spun, decat ca mi-a rasarit busuiocul in gradina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Cum se mai pun pozite aici? Doar prin incarcare pe alte site-uri?

+Quote Post
Teocris
post May 14 2013, 09:55 AM
Post #490

V.I.P.

Servus!

Philia, pui codul URL al fotografiei in ferestruica destinata si gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru asta poza trebuie sa fie incarcata pe net (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Albinutule, cum mai merge munca? Mai esti acolo sau te-ai reprofilat?

La noi e frig si a ploua. Imi place racoarea asta dupa atatea zile fierbinti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Aseara am facut dulceata din flori de salcam si mirosea a cofetarie la mine in casa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cine bea o cafea cu mine?

(IMG:http://media-cache-ak1.pinimg.com/736x/b6/86/2f/b6862f0fe048550540bff037b680c1b5.jpg)

+Quote Post

100 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 08:17 AM