![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multumesc, Diana!
Are 1 an si 4 luni, dar ma inteleg cu el ca si cu un om mare. Am fost o norocoasa, pot spune ca nici nu am stiut ca am copil mic.Nu a avut colici, doarme noptile (cu mici exceptii, acum 2 nopti s-a trezit si canta cocosul in curte. Si cum canta cocosul, asa imi canta si el mie la 3 dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ) Cat mi-era de somn, nu am putut sa nu ma amuz. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hristos a inviat!
Am inviat si eu dupa o vacanta de o saptamana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte linistite au fost sarbatorile astea si au fost pe placul meu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am puturosit cat incape, am mancat mancare buna si conforma cu dieta, ca nu am uitat de ea, am vazut o gramada de filme si am inceput inca o carte (trei in total!) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi cum sunteti? Cum ati petrecut? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce carti citesti, Teo? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu am inceput Fifty shades of Grey (mda, la un an de la aparitie m-am apucat si eu de ea) dar nu imi place de nicio culoare... :| Ma asteptam la altceva, erotic dark, psycho... nush... dar nu chick erotic lit... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bia, al doilea volum mi-a placut cat de cat, pana atunci e o porcarie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Diana, tu cum mai esti? Ai iesit din "galeata" ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am incepute si neterminate urmatoarele: O zi, Multumesc pentru amintiri si Manuscris gasit intr-un buzunar. Azi am primit coletul cu cartile de capatai pentru Dukan (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Abia astept sa rasfoiesc cartea de bucate conforme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stiti ce ascult eu acum? Mihaela Runceanu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/yF3LmXqZj3I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Salutare!
Thanks, Teo! Deci nu e numai parerea mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bia, stai sa vezi, tensiunea creste insa in final e un FISSSSSSSSSS enorm!
|
|
|
![]()
|
|
Neataaaaa! V-ati trezit?
Eu imi beau cafeaua si bantui pe net pana incep programul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am avut un sfarsit de saptamana foarte frumos si linistit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ieri am fost la iarba verde pe un deal de langa oras, deal pe care inca nu am ajuns niciodata de cand stau aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fost foarte frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O multime de salcami cu parfum imbatator, iarba grasa si deasa, aer curat, liniste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Neaparat o sa mai mergem acolo (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Foarte cald a fost zilele astea! Zici ca suntem in toiul verii (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Azi vad ca este inorat si sper ca va ploua un pic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va doresc o zi minunata si o saptamana buna! (IMG:http://media-cache-ec3.pinimg.com/736x/5d/7b/74/5d7b741a236d6d7b7e67a686c58402d6.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Eu o iau cu inca o saptamana de la capat. Io nu mai fac nimic, de aia nu prea scriu. Ca nu am ce! Viata mea e la fel de plisctisitoare si lipsita de orice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, tu esti bine? Va pup si o saptamana buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello si pupici!
Nici eu nu am ce noutati sa va spun, decat ca mi-a rasarit busuiocul in gradina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Cum se mai pun pozite aici? Doar prin incarcare pe alte site-uri? |
|
|
![]()
|
|
Servus!
Philia, pui codul URL al fotografiei in ferestruica destinata si gata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru asta poza trebuie sa fie incarcata pe net (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albinutule, cum mai merge munca? Mai esti acolo sau te-ai reprofilat? La noi e frig si a ploua. Imi place racoarea asta dupa atatea zile fierbinti (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Aseara am facut dulceata din flori de salcam si mirosea a cofetarie la mine in casa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cine bea o cafea cu mine? (IMG:http://media-cache-ak1.pinimg.com/736x/b6/86/2f/b6862f0fe048550540bff037b680c1b5.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:17 AM |
|