![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata! Si la noi a plouat destul ieri. Azi insa iese soarele.
Cum faci dulceata din flori de salcim, Teo? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
In mod normal se face sirop gros din apa cu sare. Florile spalate si scurse bine de apa se adauga in siropul de zahar si se mai dau cateva clocote. Apoi se pune in borcane si gata!
Eu insa, am vrut altceva, prin urmare am facut cu indulcitor. Procesul a fost anevoios pentru ca am fiert mai mult timp, dar dulceata a iesit minunata si parfumata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Unde mi-ati fugit toate? Ce treburi importante va tin departe de forum? Iuhuuuuuuuuuu!!!! La noi si azi este racoare si fara soare. O zi minunata de miercuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vad ca mi se arata o zi mai lejera, prin urmare nu sunt deloc stresata si pe fuga. Imi beau cafeluta in liniste si bantui o lecuta pe net. Vrea cineva cafea? (IMG:http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b2/61/0c/b2610cc4fe04b61e6d78d1be27b7dbe1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Teo, eu as vrea ce e langa cafea! Mai bantui si eu pe aici, am avut 2-3 acte de facut si continui cu cautarea jobului vietii. Am noroc acasa cu copilul ca ma scoate din starile in care sunt, ma 'depresionez' cand vad ca tot caut si caut....si nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
In ce domeniu iti cauti job Philia?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna fetelor! Vad ca sunteti bine.
Diana,sper ca esti mai bine si ca ai trecut peste hopuri. Teo,esti mereu prezenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup cu drag pe toate. Eu sunt bine,m-am bronzat ca deh... Vine vara bine imi pare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 15-May 13 From: Bucuresti Member No.: 11,833 ![]() |
Buna seara ! Prima mea zi aici cu gandul ca voi intalni persoane deschise si minunate !
O seara perfecta de mai! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit, Cristina! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ziua buna!
Teo, nici nu stiu ce sa iti spun...In comunicare, jurnalism, marketing, relatii publice. Dar as vrea ceva cu program flexibil sa imi permita si sa ma ocup de biroul nostru. Pe de alta parte, as accepta si ceva cu program cat ar fi de incarcat, dar care sa fie bine platit. Si sunt sanse minime sa gasesc ceva care sa se muleze nevoilor male. In primul caz am gasit ceva, 4 ore pe zi, 3 milioane pe luna (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (pe mine m-ar costa numai drumul pana acolo 1 mil) iar pe cazul doi e foarte putin probabil sa gasesc ceva, tinand cont de experienta mea, care tinde spre 0 si in momentul de fata. La cum se prezinta piata, nimeni nu ofera unui incepator salariul de care as avea eu nevoie ca sa ma motiveze sa pun lacatul pe birou si sa ma dedic intru totul acelui job. E o situatie care ne pune rau in incurcatura, nici alba, nici neagra cu biroul asta si stam si ne chinuim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa ca starea mea e ft oscilanta, trec de la agonie la extaz, dupa care iar ma scufund si ma ridic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) In 2-3 luni sper sa stim sigur pe ce cai stam si sa putem lua si o hotarare, dar mie-mi seaca rau creierii incertitudinea... This post has been edited by Philia: May 16 2013, 03:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Philia, te inteleg perfect (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu te lasa prada dejnadejdii! Depune CV-uri la toate companiile care crezi ca ar fi bune pentru tine si continua sa speri (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Pe unde-mi umbli Krysuletule? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai facut deja prima baie de soare? CristinaB, bine ai venit printre noi! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Sper sa te simti bine aici si sa ne fericesti cu prezenta ta multa vreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La noi a inceput sa ploua. Si afara ploua, ploua si-i trecut de ora 16 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum ajung eu acasa? Umbrela nu am, bani de taxi nu am, chef sa ma plimb ca zaluda prin ploaie nu am (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper ca sa opreste pana la ora 17 trecute fix (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) Dianaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Unde esti????? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:39 PM |
|