![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Bine ai venit Cristina!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu mi am luat liber azi! Vreau sa stau!! Teo, tot acolo sunt din pacate. Dar caut in continuare! Ca nu mai pot! Voi ce ati mai facut? Va pup si zi faina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca aici mi-s!
Albi, la multi ani de ziua onomastica! La noi au fost niste calduri infioratoare in ultimele zile. Slava Domnului, ieri noapte a plouat! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ce mai faceti? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
La multi ani, multa veselie si cadouri multe urez tuturor celor care-si serbeaza ziua onomastica azi! Albinutule, si tu esti inclusa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am impresia ca n-am trecut de foarte multa vreme pe aici, asa-i? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Noutati spectaculoase nu am, dar ma duc mintenas sa va pun niste poze cu mancare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) S-a mai dus un kilogram si sunt foarte vesela (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Am stagnat aproape doua saptamani, dar nu m-am lasat pagubasa si mi-am vazut de drumul drept, iar acum trag foloasele (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) S-aveti o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Wow, Teo! Ma bucur mult pentru tine! Tine-o tot asa! :*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Merci Bia! Kilul ala este o picatura dintr-o mare de kile care trebuie sa dispara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Incet si cu perseverenta sper sa scap de toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi e frig afara si ploua. Contrar obiceiului meu de a claca in astfel de zile, azi ma simt plina de energie si chiar vesela (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aseara am facut o budinca de varza noua cu ciuperci brune, o minunatie! Daca stiam ca este atat de buna o faceam mai demult (IMG:style_emoticons/default/322.gif) In mod sigur ramane in "repertoriu" (IMG:style_emoticons/default/322.gif) V-ati baut cafeaua azi? (IMG:http://media-cache-ec2.pinimg.com/736x/de/44/e2/de44e2d1071e7ef22fa509b22572918e.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
neata! o, ce pofta de fursecuri mi-ai facut cu poza asta
|
|
|
![]()
|
|
Neata!
Prajiturico, nu ebune! Are vierme (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si azi ploua si ploua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu stiu ce-i cu mine de-mi place vremea asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Saptamana asta m-a prins in fiecare zi noaptea in bucatarie. Desi gatesc in fiecare zi, nu ajunge domle mancarea si a doua zi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mancai mai suntem (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Daca ieri ma laudam cu budinca de varza noua, azi ma laud cu budinca de iaurt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pur si simplu minunata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Neaparat trebuie sa ma duc sa-mi cumpar tarate de ovaz pentru ca "intru pe ultima suta de metri" cu stocul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu stiam de ce totul imi place azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) E joi fetelor!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Asta explica starea mea de bine! Cafeaua mi s-a parut azi geniala, vremea mi se pare superba, iar moralul meu este la cote inalte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Servim si noi ceva? (IMG:http://media-cache-ak1.pinimg.com/736x/7d/ab/55/7dab55f1e0702fbc17c6b896b310c4b3.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Buna dimineata!
Azi parca nu mai simt aceeasi euforie ca ieri, dar ma consolez cu gandul ca maine pot sa dorm pana tarziu (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Am visat tare ciudat si m-am trezit obosita si nervoasa, dar jumatate din vis l-am uitat si prin urmare nu prea pot pune lucrurile cap la cap si sa-mi explic logic de ce sunt asa daramata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aseara am mai descarcat o gramada de poze de pe aparat. Ma duc la topicul cu mancare sa va arat ce-am mai facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) V-ati baut cafeaua? (IMG:http://media.tumblr.com/d9eccfd9f05d794e26a45b2418c54e0e/tumblr_inline_mg0f8oPzad1qjl9un.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am beut-o. Pe aici o plouat. Azi am in plan sa ma duc sa imi fac abonament la o sala. Sint in plin proces de reinventare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:30 PM |
|