![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu cred ca ma reinventez in fiecare luna, dar doar in capul meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am facut abonamentul. Fitness nelimitat + 8 sedinte aerobic pe luna. 150 lei. E timpul pentru o noua Diana. Sau, mai bine zis, e timpul ca vechea Diana sa se reintoarca la viata.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Bravo, Diana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Teo, ma ucizi cu ce gatesti femeie! Mai ca m as muta la tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DI, te duci singura la sala? Ca m as duce si io , da nu am cu cine, si mi e urat singura in pana mea! Io ma chinui si io sa ma reinventez, dar nu ma ajuta pisicul de nici o culoare. Simt ca trece viata pe langa mine si io nu fac nimic! A trecut deja jumate din anul asta, si mie nu mi se intampla nici macar un lucru bun. Da raman aici pe pozitie. Tre sa se intample ceva la un mom dat!! Di, tu esti ok? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salutare! Albi sint... nici eu nu stiu cum sint. Aiurea si totally fucked up cred ca e cea mai buna descriere. Si eu am aceeasi senzatie ca tine. Lunile astea care au trecut au fost pur si simplu oribile.
Da, ma duc singura la sala. Fac step aerobic combinat cu fitness. 2 sedinte de step aerobic pe saptamina, in rest fitness in fiecare zi: banda si bicicleta. Deocamdata. Azi e a patra zi. |
|
|
![]()
|
|
Ziua buna! La noi e intorat. Eu am o stare de up=down, aka hopa-mitica, pishicul meu totcade-n fund si tot se ridica...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neataaaaa!!!
Bine ca se ridica, Diana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta este un semn bun (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am fost la doctor cu inflamatia aia si mi-a prescris ampicilina injectabila, 10 buc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A zis ca luni sa ma duc iar sa vada cum evolueaza, daca se mai retrage. Imi da tot luni si trimitere la ORL si mi-a recomandat sa fac si radiografie dentara. Analizele de sange mi-au iesit bune, cu exceptia leucocitelor care sunt mai multe decat normal, dar nu cu mult. Azi dimineata, cand m-am cantarit, am observat ca s-a mai dus un kilogram (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci 11 kilograme in total (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si azi e joi!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot azi junioara are spectacol cu gimnastica pentru Ziua Copilului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cine bea o cafea cu mine? (IMG:http://media-cache-ec2.pinimg.com/736x/cf/44/29/cf4429be832a1b194ba1e804fadcefbf.jpg) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Teolina, sa te faci bine repede! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu nu refuz niciodata o cafea buna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si la mine s-a topit un kg in 3 zile de dieta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yay! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Astazi iar am o zi super full. Cred ca n-am sa ma relaxez niciodata... |
|
|
![]()
|
|
Inflamatie? Ce inflamatie? Unde te-ai umflat? Aaaaa, la un dinte.
Numarul usor marit de leucocite inseamna ca exista o infectie in organism. De-aia ti-a dat antibiotic. Radiografie ar fi bine sa faci pentru ca trebe vazut exact unde e buba. Sa te faci bine repede!!! Aseara am baut si un pahar jumate de vin si am stat la povesti din adolescenta cu prietena mea. A fost fain... |
|
|
![]()
|
|
Nu soro, nu la dinte! Mi s-a inflamat in ganglion sub mandibula (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Nu ma doare maseaua, nu am carie, nu am alte rani (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by Teocris: May 30 2013, 10:41 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:30 PM |
|