![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Aoileu! Iarta-ma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Iaca ce-am gasit "Ganglionii limfatici situaţi pe părţile laterale ale gātului, submandibular sau īn spatele urechii se pot inflama atunci cānd eşti răcit sau te doare gātul. Infecţiile mai puternice pot duce şi ele la mărirea ganglionilor, care capătă astfel o consistenţă crescută şi o mai mare sensibilitate. Ei se pot inflama dacă ai tăieturi ori infecţii la nivelul cavităţii bucale sau tumori. De asemenea, virozele şi īnţepăturile de insecte duc la inflamarea ganglionilor." |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu am infectii si nici alte rani sau intepaturi. Nu am carii, nu am gingie ranita, nu am nimic! Asta e toata chestia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu se stie cum m-am ales cu inflamarea asta si care este cauza. Asa ca doctorita o ia prin eliminare si trecem prin multe etape.
Pana luni fac injectii, luni imi da antibiotic pastile, ma duc la ORL si apoi, daca mai este nevoie, merg la dentist si fac si radiografie la dinti. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vai de capul tau!
Eu o sterg la Pilates. La 5 am ora. Ieri a fost pauza, asa ca azi trebe sa bag tare. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
O dimineata nasoala.
Am incercat si eu Silueta Perfecta si din pacate la mine a avut un efect ingrozitor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Crampe si stiti voi ce timp de mai bine de 6 ore. M-am dres cu un ceai negru extrem de concentrat (4-5 pliculete la o ceasca de 150 ml) si vad ca de 30 min sunt ok. Ma simt terminata si deshidratata. In viata mea nu mai incerc ceaiuri de genul asta! |
|
|
![]()
|
|
Auzi, cite plicuri ai pus si in cita apa? Ca e un plic la o cana de 250 ml apa si il lasi sa infuzeze 3 min.
Io nu am patit asta de la el niciodata... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma simt asa nasol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Buna! Remember me? N-am mai intrat de 100 de ani pe aici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce mai faci Diana? Cum ai rezolvat pana la urma cu granulomul ala? Te-ai mai operat sau s-a rezolvat cu tratament de canal? Ca asa am dat din nou de forum, cautand info despre granuloma/rezectie, ca am si eu aceeasi problema.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai sunt fetele din vechea garda pe aici? Am mai vazut-o pe albinutza (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pupici tuturor! This post has been edited by dmona: Jun 1 2013, 04:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Dmona!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce mai faci? Esti bine, sanatoasa? Ce ma bucur sa te vad! Da, mai avem citeva fete din vechea garda pe aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La mine s-a rezolvat cu tratament endodontic, sper si la tine sa fie la fel! Azi e luni. Naspa lunea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 ![]() |
Dmona!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce mai faci? Esti bine, sanatoasa? Ce ma bucur sa te vad! Da, mai avem citeva fete din vechea garda pe aici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine s-a rezolvat cu tratament endodontic, sper si la tine sa fie la fel! Azi e luni. Naspa lunea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Merci frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt bine, sanatoasa, cu multa munca, familie, copii (am 2 fetite de 5 ani si 10 luni, respectiv 4 ani si jumatate), si alerg in toate directiile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) Timpul se scurge fooooooarte repede.. Le-am vazut pe albinutza si pe angeldust, rasfoind un pic pe aici. N-am mai avut timp sa intru neam pe forumuri, chiar mi-a facut placere sa revad forumul asa, asa, intamplator. Bine ca ai rezolvat dintele fara operatie... La mine tot asa e un incisiv (lateral), la care am avut o carie mica acum multi ani (si pt care m-am dus la timp sa mi-o trateze), la un moment dat, dupa vreo 7-8 ani, mi s-a despins plomba si mi-a refacut-o (la fel, m-am dus la timp, n-am stat asa...). Iar acum, facand o radiografie din aia panoramica pt diverse problem, ca dupa nasteri si s-a "defectat" rau dantura (ca altminteri dintele ala nu ma doare, nu nimic), mi s-a descoperit asta, granulomul ala, care cica se vede acolo ca un punct negru....Si ca se recomanda operatia asta... I-am zis ca ma mai gandesc... daca s-o putea trata si altfel , ar fi ok, ca pe de alta parte mi-e si frica, ca granulomul ala sa nu se extinda, si sa raman fara dinte, ca mai e si vizibil, dinte in fata... Chiar nu stiu de unde a aparut granulomul asta, din moment ce m-am tratat la timp.... Tu ai mai facut o radiografie dupa aceea, s-a constatat disparitia acelui granulom? Te pup, Monica |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Salutare!!
Bine ai revenit Dmona! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am terminat si eu injectiile si azi am iar programare la doctor sa vedem ce zice. Ganglionul nu mai este asa de inflamat, dar tot este prezent (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-au podidit emotiile pentru botezul de la sfarsitul lunii de zici ca sunt copil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inca nu am cumparat nimic si parca nu-mi ajunge timpul si nici banutii pentru tot ce vreau sa fac (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trebuie sa ma mobilizez (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) S-aveti o saptamana faina! |
|
|
![]()
|
|
Sa-ti traiasca fetitele, Dmona, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele!
Da, la mine a disparut. Cauta un medic endodont si vezi daca la tine se poate aplica tratamentul. Teo, sa te faci bine repede ! Banii... niciodata nu-s destui din pacate. Eu sint intr-o perioada aglomerata. Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:16 PM |
|