![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Eu nu am o zi prea buna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am reusit performanta de a ma certa cu doua persoane pana la ora asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) desi discutiile in sine nu merita importanta, sunt intoarsa pe dos si nu mai am chef de nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce rai pot fi oamenii! Se pare ca ganglionul meu este in stransa legatura cu o masea. Maine am programare sa mi-o scoata, pentru ca din cauza ei doi dinti nu pot iesi la suprafata. Nu-mi place chestia asta, mai ales ca mi-e foarte frica. Nici n-am dormit bine azi-noapte... Simt cum cad in depresie. Pur si simplu nu ma mai pot motiva sa raman optimista. Am noduri in gat si lacrimile abia le potolesc. Mama ei de treaba!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Va urez sa aveti o zi mai buna decat a mea! |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Of, nu te mai consuma. Nu trebuie sa te lasi prada depresiei. Toate trec. Multa sanatate iti doresc. Capul sus. Toti oamenii trec prin momente critice. Eu citesc asta cand simt ghearele depresiei:
GLOSSA - M. Eminescu Vreme trece, vreme vine, Toate-s vechi si noua toate; Ce e rau si ce e bine Tu te-ntreaba si socoate; Nu spera si nu ai teama, Ce e val ca valul trece; De te-ndeamna, de te cheama, Tu ramâi la toate rece. Multe trec pe dinainte, In auz ne suna multe, Cine tine toate minte Si ar sta sa le asculte?... Tu asaza-te deoparte, Regasindu-te pe tine, Când cu zgomote desarte Vreme trece, vreme vine. Nici încline a ei limba Recea cumpana-a gândirii Inspre clipa ce se schimba Purtând masca fericirii, Ce din moartea ei se naste Si o clipa tine poate; Pentru cine o cunoaste Toate-s vechi si noua toate. Privitor ca la teatru Tu în lume sa te-nchipui: Joace unul si pe patru, Totusi tu ghici-vei chipu-i, Si de plânge, de se cearta, Tu în colt petreci în tine Si-ntelegi din a lor arta Ce e rau si ce e bine. Viitorul si trecutul Sunt a filei doua fete, Vede-n capat începutul Cine stie sa le-nvete; Tot ce-a fost ori o sa fie In prezent le-avem pe toate, Dar de-a lor zadarnicie Te întreaba si socoate. Caci acelorasi mijloace Se supun câte exista, Si de mii de ani încoace Lumea-i vesela si trista; Alte masti, aceeasi piesa, Alte guri, aceeasi gama, Amagit atât de-adese Nu spera si nu ai teama. Nu spera când vezi miseii La izbânda facând punte, Te-or întrece nataraii, De ai fi cu stea în frunte; Teama n-ai, cata-vor iarasi Intre dânsii sa se plece, Nu te prinde lor tovaras: Ce e val, ca valul trece. Cu un cântec de sirena, Lumea-ntinde lucii mreje; Ca sa schimbe-actorii-n scena, Te momeste în vârteje; Tu pe-alaturi te strecoara, Nu baga nici chiar de seama, Din cararea ta afara De te-ndeamna, de te cheama. De te-ating, sa feri în laturi, De hulesc, sa taci din gura; Ce mai vrei cu-a tale sfaturi, Daca stii a lor masura; Zica toti ce vor sa zica, Treaca-n lume cine-o trece; Ca sa nu-ndragesti nimica, Tu ramâi la toate rece. Tu ramâi la toate rece, De te-ndeamna, de te cheama: Ce e val, ca valul trece, Nu spera si nu ai teama; Te întreaba si socoate Ce e rau si ce e bine; Toate-s vechi si noua toate: Vreme trece, vreme vine. This post has been edited by berbecutza: Jun 5 2013, 06:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna ziua. Azi e luni. Cea mai nasoala zi din saptamina...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mda, naspa lunea... Parca incepe mereu cu nervi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara!
Am facut oleaca de pauza. Sper sa intru mai des de acum. Am revenit oarecum pe linia de plutire, in urma unei discutii urate cu fostul meu weekndul trecut, care m a facut sa imi dau seama ce om "mic" am iubit timp de 2 ani de zile, si cat de tare m am putut insela in privinta lui. Dar m a ajutat pentru ca acum cu siguanta I m over him, pentru ca nu merita!! Si asa am ajuns la concluzia ca trebui sa vad altfel situatia. Cu ca plates pentru ceva, ci ca Doamne Doamne ma scapa de imbecili! Thank God!! In alta ordin de idei, m am hotara sa mi iau masina, si cum m am hotarat,sunt probleme cu voucher ele, pentru ca sunt putine! Sper din sflet sa reusesc sa prind unu. M am hotarat la Daca logan ultimul model! Tineti mi pumnii! Dmona, bine ai revenit!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Teo, si eu am un ganglion umflat sub barbie. S a umflat, s a dezumflat... si acum am galma acolo. Da nu m am interesat sa vad care e treaba! Capul sus!! O sa ma bag la nani acum! Va pup, noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, stii cum se zice: tot raul e spre bine si fiecare sut in fund e un pas inainte.
Eu nu am putut dormi toata noaptea.Nici macar 5 minute! In ultima vreme am fost foarte stesata si iaca, au aparut consecintele... Azi toata ziua o sa fiu un zombi! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
Am facut injectiile dar ganglionul nu a dat nici un semn ca ar vrea sa se retraga. Urmatoarea oprire a fost la stomatolog, care m-a trimis sa-mi fac radiografie dentara. La radiografie a iesit ca am doi dinti sub o masea, care ar vrea sa iasa si nu au unde. In plus, maseaua respectiva era crescuta execesiv de mult si avea ceva "buba" la radacina. Mi-a scos maseaua respectiva, iar acum trebuie sa astept cateva luni sa vedem cum migreaza ceilalti dinti. Ganglionul s-a mai desumflat, a mai ramas cat o ciresica. Doctorul m-a avertizat ca n-o sa-mi treaca decat peste multa vreme, de la 6 luni la un an. La dieta iar sunt in stagnare pentru ca am fost la CM. Nu disper pentru ca, chiar daca la cantar nu se vede, hainele imi sunt din ce in ce mai largi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) V-as fi pus si niste poze cu ce am mai facut, dar inca nu le-am descarcat din aparat. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Daca esti la CM poate fi vorba de retentie de apa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce e aia CM?
|
|
|
![]()
|
|
ciclu menstrual (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 05:49 AM |
|