![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pf.................
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara.
Io ma oftic, tot dau o groaza de bani la stomatologi si parca nu ma aleg cu nimica. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Apropo Diana, cred ca am fost si la dentistul de care scriai tu mai demult de bine. Albi, acum unde esti? Iti tin si eu pumnii cu masinuta! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si nu ti-a placut de el?
Eu am descoperit de doua zile piscina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miine imi trag abonament. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inlocuiesc abonamentul de la fitness cu cel de piscina, ca oricum imi place mai mult sa inot decit sa ma dau pe banda sau cu bicicleta. In plus, inotul nu forteaza articulatiile si lucreaza toti muschii corpului. Iar de racoreala, ce sa mai zic! Plus ca eu program pina tirziu, asa ca o sa pot face baie in fiecare seara si sa mor de nu ma duc zilnic! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!!
Am terminat si io curatenia acum o ora!! Zici ca stau cu inca 3 persoane intr o casa cu 5 camere! Asa de mult imi ia sa fac curat!! Noutati? Pai! Am dat avansul pentru masina. O sa fie noul Logan Laureat. Mai dureaza pana vine vreo 3 sapt cred. La serviciu e posibil sa apara ceva schimbari, gen un schimb de post. Dar vedem. Nu se stie inca! Tineti mi pumnii! In rest nimic nou in viata mea. O astept sa Oiseau sa vina din Norvegia. V am spus parca ca a plecat nu? Cu munca! Vine weekendul viitor. Peste 2 saptamani vine si mama! Luna iulie o sa fie plina!! Di, te invidiez ca ai atata energie si vointa sa faci miscare! Io is o mare putoare1 Teo, ce mai face galma? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello!
Mai da ce se intampla aici? Unde e lumea? |
|
|
![]()
|
|
Pi la casili lor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi e o zi faina de mers la plaja . Ceea ce o sa si fac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am fost la pilates si mai am putina streaba, dupa care, pe la 3 jumate-4, o sterg la bazin... Sa-ti porti cu sanatate si bafta noua masinuta, Albi! N-ai ce invidia, mai am de dat vreo 13 kile pina sa ajung cun ar trebui... |
|
|
![]()
|
|
Buna ziua! Ce fac fetele?
|
|
|
![]()
|
|
Hello!
Ci faceti? Io sunt la Bucuresti la un baiet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne am cunoscut la Vadu in weekend. In afara de faptul ca are 26 de ani si nu 28 cum am fost informata, e ok! Voi ce mai faceti? Pe mine de vineri ma muta pe noul post, si incep sa fac ture. O sa muncesc tot weekendul! Aaa si am inceput sa ma cojesc! Tare bine arat! Ma imbrac sa ies afara! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asa, ai fost in ABucale si nu ai dat si tu un semn de viata, sa ne vedem? Si io ma cojesc, insa ca o faina, nu is jupuita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Basfta cu noul job, macar sa fie platit cum trebe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna fetelor! O zi frumoasa! Un inceput de saptamana grozav! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pupici
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 05:45 AM |
|