![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna ziua!
Mi am luat masiiina!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ii faina faina!!! Numai in ea as sta da nu am pe unde sa ma duc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In alta ordine de idei, am fost contactata de catre o firma din Germania pt un job. Rugati va pentru mine sa iasa treaba!! Cica o sa mai dureze vreo 2 3 sapt. Si ar trebui sa mai am un inteviu pe Skype. Evident ca nu am skype!! Voi ce faceti? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 23-July 13 Member No.: 11,947 ![]() |
buuna,
o prietena de a mea a avut nunta zilele trecute la terasa spam vreau sa va spun ca mi a placut de am innebunit. e foarte tare. si perfecta pentru o nunta micuta de 80 -100 de persoane. spam |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 ![]() |
Buna, ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Diana, vroiam sa te tin la curent cu asa zisul granulom de care te-am intrebat acum 1 luna sau doua. Spun "asa zisul" pentru ca am mai fost si am mai cerut pareri pe la alti medici stomatologi, mi s-a cerut o radiografie mica, doar pe dintele respectiv (prima dentista imi daduse verdictul doar pe radiografia panoramica), iar acolo nu se vedea NIMIC, nici urma de granulom, si cica ar fi trebuit sa se vada, ca o "minge" f bine delimitata. Si ca trebuie data plomba jos (ca se vedea o carie langa) si vazut cum e nervul/canalul. Ca daca nervul este viu, nu are cum sa se formeze un granulom. Un granulom se formeaza NUMAI dupa afectarea canalului, or pe mine m-a durut (senzatii) acolo, cand mi-a facut cu freza, plus ca nu era tesut moale acolo, era tesut dur, nu s-a ajuns la canal, asa ca nervul e bine ok acolo. Deci.... am scapat pana la urma de o operatie e care as fi facut-o degeaba..... mi-am inlocuit doar plomba si gata! La tine de ex. se vedea granulomul ala pe radiografie? Ca la mine nu se vedea nimic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Doar pe aia panoramica se vedeau niste umbre ce or fi indus-o in eroare pe prima doctorita.... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-am luat de o grija, asa ca pot merge in concediu linistita! ca abia astept... m-a macinat problema asta nene, rau de tot... ma si vedeam fara un dinte in fata, fiind nevoita sa fac punti, implant sau cine stie ce.... Pupici tuturor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by dmona: Jul 25 2013, 04:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 ![]() |
Buna ziua! Mi am luat masiiina!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ii faina faina!!! Numai in ea as sta da nu am pe unde sa ma duc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In alta ordine de idei, am fost contactata de catre o firma din Germania pt un job. Rugati va pentru mine sa iasa treaba!! Cica o sa mai dureze vreo 2 3 sapt. Si ar trebui sa mai am un inteviu pe Skype. Evident ca nu am skype!! Voi ce faceti? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multa bafta la interviu!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, sa iti porti sanatoasa masinuta! Si bafta multa la interviu, sa vii cu vesti bune!
Dmona, ma bucur ca nu a fost granulom, ai scapat de un stres. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna dimineata, lume! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Pisic destept! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Felicitari Albi!!! Felicitari pentru masina si pentru oportunitatea aparuta!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te astept cu vestile bune! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Servus fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce mai faceti voi? Sunteti bine? Sunteti in vacanta? Eu mi-s singurica acasa de doua saptamani si parca cad toti peretii pe mine. Am facut curat, am trandavit, n-am citit nici macar o pagina de carte, am vazut multe filme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asta pentru ca acum am facut ochi. Am inceput tura de noapte, deci dorm pana la pranz:D Weekendul trecut, adica acum 2. Pe 28 iulie, am fost la nunta la Tragoviste la una dintre prietenele mele cele mai bune. A fost distractie maxima!! DUpe care, am venit la Gl, m am odihnit, si am inceput serviciul. Deocamdata nu m au sunat aia, dar mai astept cuminte. Poate poate!! Teo, da de ce esti singura? Unde e sotiorul si fata? In rest? Voi ce mai faceti? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:28 PM |
|