![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La noi e cald de mori...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus!
Albi, olandezul meu s-a facut neamt pana in toamna, iar fata e la tara, la bunica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am inceput sa ma obisnuiesc cu singuratatea, mai ales ca sunt singura foarte putin timp (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am reusit sa citesc doua carti, am vazut inca o gramada de filme si nu am gatit aproape deloc in ultimul timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va doresc o saptamana usoara si frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello!
E bine cand si cand sa fii singura Teo! Si eu m am invatat foarte bine cu situatia de acum! E asa de bine sa ai timp de tine, si sa faci tot ce ti tuna fara sa te gandesti ca deranjezi pe cel de langa tine... uuuu!! Asadar mai copilarec oleaca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azi e a 3a zi libera de la munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E asa de bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai stau oleaca pe acasa, dupa care o intind la o prietena sa mananc la pranz, si dupe aia, pe faleza sa vedem ce se intampla frumos. Am alergat si am facut rost de toate actele pentru inmatriculare, si acum is oficial falita. Mai am 25 de lei pana pe 6 sept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cool ah? Intru in visteria lu sor mea cu siguranta! Voi ce mai faceti? Di? esti bine? Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sunt treminata! Doamna ce ne face curat mi-a spalat o jacheta super scumpa ce avea toate etichetele pe ea. Nu am purtat-o niciodata. Nu am pus-o la lucruri murdare, am lasat-o pe pat in cel mai rau caz. Jacheta este extrem de scumpa, creata de un designer relativ nou din NY in doar 2 exemplare. Nu o mai gasesc nicaieri. Celalalt exemplar se afla la castigatoarea consursului de Miss America/U.S.A (cum dracu s-o numi). Nici macar nu stiu cum dracu sa reactionez. Cine naiba spala lucrurile cu etichetele pe ele? Nici nu i-am spus lui mister inca. Cred ca paralizeaza. Am insistat pe jacheta asta si mi-a cumparat-o ca sa nici macar n-o port o data? O data, ma? Imi vine sa mor...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hello?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hello...
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna dimineata!!!
Mi-am inceput ziua cu fulgi de ovaz cu lapte si un mar hihi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Buna seara!!
Ce fac fetele? Io tot de munca si de bani ma plang. Ca intotdeauna. Nu mi ajung frate banii. Si nu fac nimic deosebit. Aaa ba daa!! Ma bag in datorii. Ultima in care m am bagat, este pentru o mini excursie la Munchen la Oktoberfest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dupa aia, pana in decembrie trebuie sa mi revin, pentru ca in ianuarie am alte cheltuieli cu masina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Is deosebita ce pot sa spun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rona s a simtit cam nasol saptamana trecuta, de am zis ca se duce, asadar si prin urmare m am pus si i am facut vit b1 si b6 injectabil, si acum e oleaca mai bine! In rest nu stiu ce sa mai spun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voi ce mai faceti? Va pup :kisss: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna ladies!
O zi minunata sa aveti! A mea a inceput promitator, peste vreo 3 ore merg la sala. Prezic o saptamana cu realizari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Diana, mai pune si tu meniuri, ceva, ca tare ma simt singurica. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:18 PM |
|