IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
butterflyaway
post Sep 16 2013, 01:11 PM
Post #571

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Ma primiti si pe mine aici? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sunt printre etichete, invelitori, carti, caiete si ghiozdane. A inceput fi-mea scoala, cam suparata ea asa , cica vacanta a trecut prea repede. O si cred, dar asta e, trebuie si scoala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O zi buna (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Sep 16 2013, 07:17 PM
Post #572

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
Aaah cat de dor imi e de scoala si de vacante... SIgur ca te primim aici! In ce clasa e fata ta?
eu azi am frecat o practic toata ziua. Am fost la un biliard, si cam atat.
Mi au venit problemele si mi e rau, si ca sa nu se termine aici, intr o ora plec la serviciu. Ce draq mi or fi trebuit ture nu stiu!!

Nici eu nu stiu ce a mai fac de mancare. SI e nasol, ca am inceput a mananc numai protii...
Ma duc sa inghit niste cafea i sa ma pregatesc a plec la serviciu..
Noapte buna gagici

+Quote Post
butterflyaway
post Sep 16 2013, 07:34 PM
Post #573

Dependent

QUOTE(albinuza @ Sep 16 2013, 07:17 PM) *
Buna seara!
Aaah cat de dor imi e de scoala si de vacante... SIgur ca te primim aici! In ce clasa e fata ta?
eu azi am frecat o practic toata ziua. Am fost la un biliard, si cam atat.
Mi au venit problemele si mi e rau, si ca sa nu se termine aici, intr o ora plec la serviciu. Ce draq mi or fi trebuit ture nu stiu!!

Nici eu nu stiu ce a mai fac de mancare. SI e nasol, ca am inceput a mananc numai protii...
Ma duc sa inghit niste cafea i sa ma pregatesc a plec la serviciu..
Noapte buna gagici

Pai asta ii zic si eu, ca o sa ii fie dor de invatat, de teme, de inceput de scoala, nu vrea sa ma asculte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) E in clasa a saptea, am dat-o insa un pic mai tarziu la scoala, am lasat-o sa... copilareasca, sa zic. Regret oarecum asta dar acum ce sa mai fac? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wow, te duci la munca la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iti doresc serviciu cat se poate de usor!
Referitor la mancare, eu pt pranz am avut azi o ciorba de burta si felul 2 am facut dovlecei cu smantana.
Noapte buna tuturor!

+Quote Post
albinuza
post Sep 17 2013, 12:25 AM
Post #574

V.I.P.

Daa la munca. Am un job care se presteaza in ture!
Mooaa ce fata mare ai! Sa ti traiasca!

Cum faci dovleceii cu smantana?

+Quote Post
butterflyaway
post Sep 18 2013, 01:52 PM
Post #575

Dependent

Buna ziua! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Albinuza, multumesc! Si scuze pt raspunsul intarziat. Pt dovlecei ai nevoie de 3-4 dovlecei mici, sare, faina, piper, smantana si 2 oua.
Ii curati de coaja, speli si dupa ii tai rondele. Ii piperezi si sarezi dupa gust, apoi ii lasi 5 min sa patrunda. Bati ouale separat. Dupa ii dai prin faina si ou si ii prajesti la foc mic in tigaie. Apoi ii servesti cu smantana pe ei. F. buni. Ies buni si cu legaturi de marar deasupra smantanii.
Daca nu ii vrei pane, cam tot de aceleasi ingrediente ai nevoie, eu mai pun si marar, si ceapa, dar hai sa iti spun detaliat cum mai fac si ies iarasi gustosi. Deci ai nevoie de 3 dovlecei, sare, o ceapa mare, o lingurita de faina, o legatura de marar, 50 ml de ulei, 100 gr smantana. Speli dovleceii si ii tai rondele, pui sare dupa gust , si ii prajesti pe ambele parti. Dupa ii scoti din tigaie si ii lasi sa se scurga . In uleiul ramas toci ceapa pe care o tai marunt. Cand devine aurie , adaugi faina faina diluata in 100 ml apa si lasi la fiert 10 min. Pui apoi dovleceii in sos, si daca vrei iese mai gustos si cu o lingurita de zahar, dar nu e obligatoriu. Lasi 15-20 de min pe foc pana se leaga si apoi ii servesti cu smantana si marar.
Sper ca am fost explicita.
Astazi am avut o friptura de vita si un piure. Fiica-mea nu prea mananca vita dar de data aceasta i-a placut. E incantata de scoala, insa va fi un an cam greu pt ea, materie multa, dar ce sa facem, ne pregatim incet incet pt marele examen. Acum am pus-o sa aleaga dintre un telefon si ziua ei si sunt curioasa ce alege, eu am sfatuit-o ca ar fi ok un telefon, oricum un tort si o iesire la pizza cu cateva prietene si suc si prajituri pt colegii ei va aduce in acea zi... Ca na, face 14 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Afara e din ce in ce mai frig, s-au dus zilele calduroase de vara, frunze pe jos de acum, e un peisaj destul de trist, insa ma incanta toamna. Imi plac culorile toamnei, desi frigul nu ma incanta (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
Cam atat.
O zi buna va doresc!! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

This post has been edited by butterflyaway: Sep 18 2013, 01:53 PM

+Quote Post
albinuza
post Oct 14 2013, 09:02 AM
Post #576

V.I.P.

Neata! Vad ca pe aici nu mai trece nimeni!

Ce faceti?
Io stau in fundul patului. Oleaca rau din cauza de menstruatie. Si tre sa fac si niscaiva curatenie. Aaa ba nu. Ca e sarbatoare! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am fost la Oktoberfeeeesst!!!
Super tare. As vrea sa pot sa fiu capabila sa ma duc in fiecare an de acum incolo. Absolut demential!
In rest, nimic nou in viata mea. Ma satur incet incet de locul asta de munca... team leader ul meu incearca din rasputeri sa ma calce pe bataturi. Dar incerc sa imi mentin calmul, pentru ca e grav daca ma enervez.
Voi ce mai faceti?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Oct 14 2013, 02:44 PM
Post #577

Dependent

Salutari!
Albinuza, ma bucur ca ai fost la oktoberfest, sa inteleg ca nu esti din Romania?
Eu sunt suparata. Fiica-mea mi-a luat o nota mica la testul initial la matematica (6,7) si imi fac griji pt ca avand in vedere ca are un examen de dat nu reuseste sa intre la un liceu bun cu o asemenea nota. Sper sa fi fost o scapare, sper, nu ma asteptam, e constiincioasa si a terminat cu medie mare dar oricum ... merg pe principiul ca notele nu reflecta intotdeauna realitate. Ma voi gandi serios la ce decizie voi lua, cred ca o sa faca pregatire. Multi din clasa ei fac si i-am zis ca pe mine nu ma inrtereseaza asta, ea n-ar avea nevoie de pregatire daca ar lucra mai mult si ar invata constant, dar in fine, poate ii cer eu prea mult. De maine intr-o sapt face 14 ani si s-a hotarat asupra cadoului,vrea telefon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vad ca e slabuta miscarea pe aici si in majoritatea mesalejor dau de relcama. O zi buna va doresc !

+Quote Post
Diana.
post Oct 25 2013, 10:48 PM
Post #578

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna seara! Ce mai fac fetele?

+Quote Post
Bia
post Oct 25 2013, 11:34 PM
Post #579

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Bunaaa! Eu beau o cafea si caut uscatoare de par. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))

+Quote Post
Diana.
post Oct 28 2013, 03:35 PM
Post #580

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si ai gasit ceva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trebuia sa iti iei unul cu tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 56 57 58 59 60 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 07:08 AM