IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

100 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Closed TopicStart new topic
> Bar & Lounge XLIV: Cafeneaua eLady, La o sueta mica...
butterflyaway
post Oct 29 2013, 02:21 PM
Post #581

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 10,960

Buna ziua!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Oct 31 2013, 01:54 PM
Post #582

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hello!
Ce faceti gagici?
Io stau asa in fundul patului.
Vroiam doar sa va spun ca Ronalina nu e bine deloc.
I am facut tratament cu venin de tarantula. Are niste tumorete mici (sau nu chiar) pe caile respiratorii. Prima tura de injectii a avut un efect foarte bun, s a simtit foarte bine si a mancat si era vesela. La o sa sapt dupa ce am terminat trat i au reaparut chestiile alea. Am inceput inca o tura de injectii, dar nu mai au nici un fel de efect. Respira foarte greu, si nu mananca. Imi imaginez ca se sufoca atunci cand inghite. Azi am fost si i am facut a 3 a injectie (se fac 4 pe tura) si doctorita a spus ca luni luam decizia finala daca nu isi revine.
Ori ii mai dam unn tratament cu acelasi scop, dar mult mai puternic, ceea ce ar putea sa ii provoace un stop cardiac. Pentru ca are si pb cu inima. Are 3 pastile pe zi in fiecare zi for the rest of her life. Ori daca nu, sa o adormim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Cam asta e!

In alta ordine de idei, pe 23 nov (sper) plec la Rotterdam intr un mic concediu. Long live the Sis pentru ca pracctic ma intretine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Voi ce mai faceti?

Butterflyaway, sunt din Romania. Am fost la niste prieteni care locuiesc in Munchen. Sunt sigura ca o sa se descurce fata ta la examen!

Ma duc sa fac o supa de galuste!
Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Nov 1 2013, 10:51 PM
Post #583

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Yooohooo Happy Halloween (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 2 2013, 01:15 AM
Post #584

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Fetelor, eu sunt super happy! In sfarsit mi-e gata inelusul de logodna. Oficial facem logodna saptamana viitoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am o poza trimisa cu inelul de la bijutier insa nu stiu cum s-o pun privata, doar pentru membri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe mana il pun in poza dupa ce e oficial. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))

http://i147.photobucket.com/albums/r288/bi...zpsdc43ec9e.jpg

This post has been edited by Bia: Nov 2 2013, 01:28 AM

+Quote Post
Bia
post Nov 2 2013, 05:50 AM
Post #585

make-up artist

(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/Bianca_zpsdc43ec9e.jpg)

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 2 2013, 07:37 PM
Post #586

Dependent

Salut,

Eu tocmai am terminat cu exerciţiile la algebră şi caietul de fişe pt geografie, le dă atāta de scris!!!
Azi n-am avut chef să gătesc dar a trebuit să fac, am făcut un borş de sfeclă şi varză cu carne. La noi trebuie sa fie măcar un fel de māncare cu carne, altfel e jalnic pt soţ, eu sunt la dietă..Deşi mai fac şi excepţii..micuţe de tot. Apoi bag la bicicleta!

Albinuza, distracţie plăcută la Rotterdam!! Mulţumesc de incurajare, şi eu sper că se va descurca! Ronalina e vreo pisicută sau vreun căţelus?Sper să nu fac vreo greşeală (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bia, foarte frumos inelul!Să īl porţi fericită şi sănătoasă!

Va doresc o seara superbă!

+Quote Post
Bia
post Nov 3 2013, 12:12 AM
Post #587

make-up artist

Thanks.

Mama, mi-ai facut pofta de varza calita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 3 2013, 01:37 PM
Post #588

Dependent

Buna sa va fie inima,

QUOTE(Bia @ Nov 3 2013, 12:12 AM) *
Thanks.

Mama, mi-ai facut pofta de varza calita! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am pt toti si toate si varza:), trimit la pachet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Va doresc o duminica senina! Noi vrem sa facem o plimbare pana intr-o padure peste o ora, cand vine fiica-mea de la dansuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
butterflyaway
post Nov 3 2013, 06:22 PM
Post #589

Dependent

Buna seara!!!Eu deja am inceput sa ma gandesc la concediu 2014 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ufff, sa vina repejor!!!Totusi abia astept Craciunul.. Anul trecut, vara, am fost in Bulgaria. Acum ma gandesc la Turcia. Ati fost pe acolo? aveti vreo idee? eu am auzit numa de bine si sper sa ajungem acolo. In Bulgaria, din pct meu de vedere, a fist perfect!!

+Quote Post
Cindy
post Nov 3 2013, 09:44 PM
Post #590

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

omg Bia, te mariti? Felicitari, ma bucur mult, sa fie intr-un ceas bun!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post

100 Pages V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:43 AM